populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
kurš saka, ka nevarētu barot? :D cilveks pēc bioloģijas definīcijas ir dzīvnieks- var izlasīt 8 klases grāmatā un tādejādi var arī rasties diskusijas. Es arī esmu ievērojusi, ka daudzi vegāni ir ļoti agresīvi, nevis ēšanas veids, bet releģija, vai nu esat ar mums, vai pret mums.
11.03.2019 17:20 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Es nevarētu sevi uzskatīt par agresīvu vegānu, jo man gandrīz visi draugi ir gaļas ēdāji vai visēdāji. Man nav problēmu sēdēt pie viena galda un pustdienot kopā. Kamēr man neuzdot to bez gala tizlo jautājumu “ A, ko Tu vispār ēd? Zāli tikai? “ Man ir tiešām ļoti žēl cilvēku, kas uzskata, ka vegāni ēd tikai zāli. Gaļas ēdāji jau nepārtiek 24/7 tikai no gaļas.
11.03.2019 17:27 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es vienu brīdi neēdu gaļu, diez gan ilgi, un man ļoti piesējās, sēdējām viesībās pie galda, saku nē paldies, es gaļu neēdu kad sniedza karbonādes un tml. , uzreiz jautājumi, ko tu ēd, kāpēc neēd, tas jau aknās sēdēja, es nereklamēju nekad to, bet paši plijās virsū.
Par mātes pienu - tas gan jocīgs pielīdzinājums, jo ja piens ir arī dzīvniekiem, nenozīmē, ka pienu kā tādu nevar. Mātes piens ir konkrēti mazula zīdīšanai, ir arī mandelu, kokosriekstu un citi pieni. Mātes piens tak nenāk no govs, kazas vai cita dzīvnieka.
11.03.2019 17:34 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Esmu novērojusi, ja vnk pasaki: " nē, paldies", tad neko īpaši neviens nesaka. Līdz ko pasaki:" nē paldies, es gaļu needu", tad var sākties jautājumi.
11.03.2019 17:37 |

Reitings 22545
Cilvēks=
Valsts‎: ‎Dzīvnieki‎ (Animalia) Tips‎: ‎Hordaiņi‎ (Chordata)
Suga‎: ‎Saprātīgais cilvēks (H. sapiens) Klase‎: ‎Zīdītāji‎ (Mammalia)
11.03.2019 17:39 |

Reitings 22545
Man vienalga, ko kurš ēd, vai neēd, esmu mēģinajusi vegānismu pati, bet nebūs mans. Nepatīk, kad no ēdiena rada releģiju un agresija pret visēdājiem. Par mātes pienu varbūt arī kadam škiet jocīgs, bet nesen lasīju interesentu rakstu, kura bija teikts, ja, vegāns, kurš ēd tikai AUGU izcelsmes pārtiku, bet cilveks pieskaitāms pie dzīvnieku valsts, vai tiešām bērns būs vegāns?
11.03.2019 17:49 |

Reitings 1937
Parasti jau centos pateikt - nē, paldies. Bet tad bija - bet kāpēc? Plikus salātiņus ēdīsi? Ko neliec gaļiņu? Vai piedāvāja salātus vai mērci, nezinot kas iekšā, loģiski, ka jautāju vai nav gaļa klāt vai štovētos kāpostos gaļa. Nebija man gluži jāslēpj, ka neēdu. Ja prasa kāpēc tad kotletīti nē, teicu, es gaļu neēdu :-)
11.03.2019 17:51 |

Reitings 1937
Tagad gan gaļu ēdu, sapratu - nav mans.
11.03.2019 17:52 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man ir paziistama viena vegaane-vaaciete!Loti patiikama sieviete.Vienmeer uz vinu skatoties ,man gribaas pameeginaat vinas eesanu,jo vinai ir tik tiira aada!Rodaas taada sajuuta,ka tas kermenis ir pilniigi attiirijies-tas nu gan...Bet ,vai tam cilveekam ir taada energija kaa galaseedaajam-nezinu.Visu laikam nevar gribeet !
Taads iespaids man radaas arii skatoties uz Alisi-taada loti tiira energija straavo...
11.03.2019 18:00 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Parasti jau centos pateikt - nē, paldies. Bet tad bija - bet kāpēc? Plikus salātiņus ēdīsi? Ko neliec gaļiņu? Vai piedāvāja salātus vai mērci, nezinot kas iekšā, loģiski, ka jautāju vai nav gaļa klāt vai štovētos kāpostos gaļa. Nebija man gluži jāslēpj, ka neēdu. Ja prasa kāpēc tad kotletīti nē, teicu, es gaļu neēdu

šit man bērnībā bieži vien teica. Bet tagad, aleluja, neviens nekad neko nav teicis. Es nelienu citu šķīvjos. Kāda kuram starpība ko kāds ēd. Es pieļauju, ka vecāka gada gājuma cilvēki baigi interesējās, kāpēc tad gaļiņa nav uz šķīvja.:-D
11.03.2019 18:03 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Odetta, vegāni ir ideāli ultratriatlonisti. Viņiem, pateicoties no uztura izslēgtajiem produktiem, laktāta sašķelšana notiek ātrāk, laktātacidozei neiestājoties (gaļas pH ir "skāba"). Vāciešiem, īpaši dienvidu daļā, kur populāras daudzdienu mountain bike tūres, sportistiem veganiem problēmas sagādā vietējās viesnīcas, kuras piedāvā tipisku ēdienu. Bet nu komandām šodien, lielākoties, ir savi pavāri un tā.
11.03.2019 18:17 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
bet, ja mamma vegāne nevar pabarot ar savu pienu, tad maisījums no govs piena vai kazas piena proteīniem atkrīt? un šis bez nosodījuma, mani interesē ko tad bērnam dod tādos gadījumos, ja mamma audzina ar domu, ka bērns arī būs vegāns, bet pašai piena nepietiekami. kaut kur lasīju par piena māmiņām, bet nu tas, man šķiet, nav visiem domāts :D
11.03.2019 18:24 |

Reitings 224
Ir jau speciāli bērniem domāti piena maisījumi/pulverīši. Domāti, gan tiem, kam alerģija uz laktozi vai ir vegāni.
Un starpcitu ir garšīgi :-D
11.03.2019 18:32 |

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
sieviskiba_makeup_angel stils ir bezgaumības kalngals, izskats pēdējos storijos atgādina kaut kādu Hiacinti Burkā (t)
negribu apsmiet par resnumu, bet nu arī plus size sievietes tak var apģērbties jēdzīgāk
11.03.2019 20:36 |

Reitings 224
Es negribu būt tā sliktā, bet viņas izskats nu galīgi neatbilst - sievišķības un make up eņģelim. :-D
Vienmēr uzjautrina šīs - pašpasludinātās kosmētikas guru. Pasūtīja alītī otu komplektu un voļā, davaj šaujam vajā blogu par sievišķību un kosmētiku.
11.03.2019 20:44 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Es arī īsti nesaprotu to piesiešanos draugam, jā, bārda ir nu ļooooti atbaidoša, bet ja nebūtu tā bārda, abi šķiet ļoti vienlīdzīgi, bet nu, varbūt, jo man Alise pēc izskata neskiet pārāk pievilcīga. Varētu teikt, ka viņi pat, savā ziņā līdzīgi.

Identiskas domas gan par Alisi, gan Mārtiņu. Abi liekas vizuāli līdzīgi. Un abi man nesimpatizē.
Bet!!! Tas ir mans subjektīvais viedoklis un nav katram jābūt piecītim, lai patiktu.
11.03.2019 20:59 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Interesanti, cik rēcīgi esot lasīt gaļas ēdāju tekstus.
Mani itiin nemaz neinteresē uztura un veselīga dzīvesveida teorijas no zaļknābjiem, kuriem nav vismaz 75 gadi, kur uzskatāmi varētu redzēt to teorētisko gudrību rezultātu dabā.
Ir uzskatāmi redzams gaļēdājs 80 gadu vecumā, kurš var uzkāpt uz 5o stāvo vienā tempā ar mani. 62 gadīga persona, kura var vinjetes uz stieņa uztaisīt un smuki paskriet 5 km distanci.
Viņi piesārņo savu organismu? Būs 80it, varēsiet ar savu reālo fizisko veikumu nodemonstrēt savu teoriju patiesumu un pārākumu.
Mani neinteresē teorijas, tikai praktiski dabā esoši uzskatāmie materiāli. Vislabāk tajā 80 gadu vecumā. Tādu viedoklim ir reāls pamats; viņu reālā šodienas fiziskā kondīcija acīmredzamā izteiksmē.
Kas attiecas uz ikdienu, biznesa ētikas lekcijas ir noklausītas, es nevienam neuzdrīkstos kaut ko pārmest par diētas izvēli vai uzskatiem, pat tad kad būtu piedzēries, nekad.
Tomēr, ja man ir jāuzklausa teorijas par dzīvnieku ciešanām, tad ir viens jautājums !, augiem nav saprāta un ciešanu? Tiešām ticam tai teorijai? Es tam neticu, jo ir iepazīta seno austrumu filozofija, teiksmas.
Uzskatu, ka ekspluatēt augus ir tas pats kas ekspluatēt dzīvniekus.
Augiem nav mutes ar ko blēt, vai tad mēma aita mazvērtīgāka kā tā, kura izdveš skaņas?
Viņi nebrēc, tādēļ ir ētiski viņus ēst, dvēseliski kruti un skaisti.
11.03.2019 21:01 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Man loti nepatik pasreizejais resnuma kults.
Ne, tas Emilijas bildes nav ne skaistas, ne seksigas. Vinai ir briesmigs kermenis, pie kura butu pamatigi japiestrada. Nemot vel vera, ka vina ir loti jauna!
Kaut ka ir pagaisusi izpratne par to, kas ir estetiski un kas nav. Tagad tas viss tiek pabazts zem « loti drosmiga ». Ne, tas nav drosmigi, tas ir bedigi! Mums visiem ir trukumi un defekti, bet tie citiem zem deguna jabaz NAV! Un resns kermenis berniem un pusaudziem ka norma ari nav jasludina!
Ikdiena, sabiedriba es cilveku svaru neverteju, vispar par to nedomaju. Bet instagram ir loti specigs citu iespaidosanas tool, uz ko pavelkas tiesam loti jauni cilveki.
Micules pedeja bilde loti skaista. Man gan vinas blogs/ video ir pilnigi vienaldzigi, bet seit so vinas noliksanu isti nesaprotu. Vinas IG ir loti baudams.
11.03.2019 21:14 |

Reitings 1289
Reģ: 10.12.2014
Emiiilija raksta,ka nopietni apsverot iespeeju kluut par vegaani. hahahahha:-D
11.03.2019 21:31 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Es arī apskatījos Alises Instagram - ļoti skaists augums, konkrētā bilde dušā - ļoti skaista. Manā uzteverē kailums tajā bildē demonstrē dabiskumu, atbrīvotību. Meitene - daļa no apkārtējās vides.
11.03.2019 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits