Interesanti, cik rēcīgi esot lasīt gaļas ēdāju tekstus.
Mani itiin nemaz neinteresē uztura un veselīga dzīvesveida teorijas no zaļknābjiem, kuriem nav vismaz 75 gadi, kur uzskatāmi varētu redzēt to teorētisko gudrību rezultātu dabā.
Ir uzskatāmi redzams gaļēdājs 80 gadu vecumā, kurš var uzkāpt uz 5o stāvo vienā tempā ar mani. 62 gadīga persona, kura var vinjetes uz stieņa uztaisīt un smuki paskriet 5 km distanci.
Viņi piesārņo savu organismu? Būs 80it, varēsiet ar savu reālo fizisko veikumu nodemonstrēt savu teoriju patiesumu un pārākumu.
Mani neinteresē teorijas, tikai praktiski dabā esoši uzskatāmie materiāli. Vislabāk tajā 80 gadu vecumā. Tādu viedoklim ir reāls pamats; viņu reālā šodienas fiziskā kondīcija acīmredzamā izteiksmē.
Kas attiecas uz ikdienu, biznesa ētikas lekcijas ir noklausītas, es nevienam neuzdrīkstos kaut ko pārmest par diētas izvēli vai uzskatiem, pat tad kad būtu piedzēries, nekad.
Tomēr, ja man ir jāuzklausa teorijas par dzīvnieku ciešanām, tad ir viens jautājums !, augiem nav saprāta un ciešanu? Tiešām ticam tai teorijai? Es tam neticu, jo ir iepazīta seno austrumu filozofija, teiksmas.
Uzskatu, ka ekspluatēt augus ir tas pats kas ekspluatēt dzīvniekus.
Augiem nav mutes ar ko blēt, vai tad mēma aita mazvērtīgāka kā tā, kura izdveš skaņas?
Viņi nebrēc, tādēļ ir ētiski viņus ēst, dvēseliski kruti un skaisti.