Ar Alises interesēm un pasaules redzējumu kādi 95 % latviešu vīriešu jau atkrīt. Cik tad daudz mums ir vegānu, zero waste vīriešu? +Abiem negribas vēl bērnus un stabilitāti, bet klaiņot pa pasauli. Ļoti saskanīgs pāris, pozitīvā nozīmē.
To pašu gribēju teikt. Protams, nevaru spriest par visiem, taču, kad es tikos ar latviešu vīriešiem, lielākai daļai bija tas sapnis par ģimeni, bērniem un māju. Lieki piebilst, ka visi mani, sievieti, kura apzināti izvēlējusies savu dzīvi veltīt tikai sev un ceļošanai, nevis radīt bērnus un vīt ģimenes ligzdiņu, neņēma par pilnu, sakot, ka gan jau reiz pārdomāšu. Savu vīru, kurš savā dzīves pārliecībā ir 100% līdzīgs man, atradu citā valstī. Ko es ar to gribu teikt? To, ka, ja izdodas atrast cilvēku, kurš ir ar tevi uz viena viļņa (vai nu tā būtu ceļošana, dzīve bez bērniem vai zero waste dzīvesstils) tad varbūt uz kaut kādiem trūkumiem arī var pievērt acis. Un, galu galā, "bezdarbnieks" nav spriedums. Vienu dienu var būt bezdarbnieks, bet otrā dienā jau strādāt. Un, galu galā, ja cilvēks var atļauties būt bezdarbnieks, tad - kādēļ ne? Es arī labprāt nestrādātu, ja man būtu pietiekami daudz naudas.