populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 28
Reģ: 11.11.2017
Nu Dzenīte par daudz atļaujas un iedomājs. Nevienai mammai, tētim nav bijis tik grūti cik viņai.
15.02.2019 15:43 |

Reitings 28
Bļāviens, nepievienojās viss koments. (e)
Dzenītei prātā nav ienācis cik nenormāli grūti ir, kad ir palicis tikai viens no vecākiem, vai, kad ir piedzimis bērniņš ar īpašām vajadzībām. Viņai jāpriecājas, ka viņas bērni attīstās, aug un priecājas par visu, nevis piešūti gultai. Protams, ar bēbīšiem arī ir grūti, bet vai viņa pati bija kāda Dieva dāvana? Stipri šaubos. Lai tik priecājas par bēbukiem nevis kauc ak vai, ak vai, esmu nabadzite pārgurusi un man ir smagi, neviens mani nesaprot
15.02.2019 15:48 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Man Sauliete šķiet kopta un izskatīga sieviete, šodien STV Personība redzēju Šomasi, nu diemžēl viņa ir baigi palaidusies , vizuāli var redzēt ka ur uzēsti lieki kg, nav tik kopta vairs, Sauliete šajā ziņā ļoti par savu izskatu rupējas, viņai ir pāri 30 gadi, divas meitas, visu cieņu, nav daudz sieviesu kas tā izskatītos, pampums var būt arī no parmērīga škidruma lietosanas, jūs neesat ielīdušas viņas ķermenī lai izteiktu kādas diagnozes, atslabstat
15.02.2019 15:52 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es gan zinu daudzas sievietas 30+ gados, kurs ir koptas un labi izskatas. Nav tā, ka Sauliete baigi izceltos uz citu 30 gadnieču fona. Nu, protams, ir arī nekoptās, palaidušās. Un viņas slaidums, labi var redzēt, ir no dabas, jo ēd daudz saldumus, protams, noreklamē savu NL, bet nu tas jau peļņas dēļ.
15.02.2019 16:28 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Rokas nost no Saulietes, bet ak, tā Šomase, tā Šomase...
:-D Ak, mēs sievietes;)
15.02.2019 16:46 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Par Somasi nezinu, bet Sauliete nu gan neliekas kopta. Ok, augums vinai ir tiesham labs, bet var redzeet, ka par savu seju neruupeejaas, arii kaut kaadi plekji uz kakla zonas. Vispaar, ja arii paskataas vinjas maaju, rodas netiiriibas iespaids un manieru truukums.
15.02.2019 17:05 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Dzenītes brends ir dvīņi & smaga mammas dzīve.

Bet vai nebija tā, ka viņa izmisīgi vēlējās bērnus? Šķiet bija pat bloga raksts par to, ka bērni nenāca viegli. Tad vēl jo dīvaināk ir lasīt mūžīgo žēlošanos.
15.02.2019 17:57 |

Reitings 910
Reģ: 23.08.2016
Hmm, man Sauliete atstāj nevīžīgu iespaidu. Brūna un uzkrāsota, jā. Bet zem acīm šausmīgas grumbas kā 45 gadīgai. Solārijs un/vai dzīvesveids liek sevi manīt. Kaut kāds lētums tomēr sit cauri.
15.02.2019 18:23 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Man arī Sauliete neatstāj koptas sievietes tēlu. Kaut kā.. Viss izskatās tik "krieviski" lēts, gan tas brūnums, gan tie blondie mati, gan meikaps utt. Citām tas varētu piestāvēt, bet konkrēti viņa man izskatās pēc novecojušas cacas.
15.02.2019 20:34 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 23.04.2014
Novecojusi caca. Šis ir pareizi teikts. Vēl sadraudzējās ar Elīnu,kura ir 10 gadus jaunāka,pārņem viņas uzvedību.. nedaudz smieklīgi.
15.02.2019 22:43 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Es rakstīju par ko citu, ja reiz tikai pa izskatu- tad domāju, ka kopumā Katrīne izskatās Ok, viņai ir ļoti labs augums, skaisti zobi, fotogēniska utt.
15.02.2019 23:29 |

Reitings 28
Nu beidzat, kurā vietā Sauliete ir nekopta? Kosmetalogu apmeklē, seju sakopj, frizieri apmeklē, manikīru arī veic, apmatojumu arī aizvāc .. cilvēkiem mēdz būt pigmentācija, no tā arī tie pleķi, pumpas arī visiem cilvēkiem ir, tās mēdz izmesties arī stresa dēļ!
Ko jūs visas te meklējat viņā kkādus sūdus? Puse no tām vistām , kas te gudri muld nespēj atļauties ne katru mēnesi pie friziera iet, ne lāzer epilāciju veikt, lai sakoptos
16.02.2019 00:17 |

Reitings 553
Sauliete ir kopta. Varbūt pārāk bieži kamerā lien ar netīriem matiem, bet visādi citādi viss ir kārtībā:-P jā, mani arī nesausta viņas krāsošanās gaume, bet nu..tas gaumes jautājums!
Vienīgi nevīžīga gan man viņa šķiet :-D tieši par mājas vidē!
16.02.2019 00:53 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Nu, nu. Ja nekļūdos pleķi uz kakla ir rētas no suņu kodieniem. Kaut kad stāstīja, ka viņu suns sakoda! Bet iespējams, ka kaut ko jaucu un tie ir pigmenta pleķi..
Es arī teiktu, ka viņa saviem gadiem labi izskatās un viņai ir ļoti skaists smaids.
16.02.2019 06:55 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Man šķiet ka tie kas brauc viņas vizuālajam izskatam virsū pašas sevi nevar parādīt. Zem acīm var veidoties grumbiņas, galu galā jaunība nav mūžiga, un tieši pēc 30 parādās izteiktākas mīmikas krunciņas. Kas tur slikts?
Sieviete izskatās ļoti labi, kamēr pašas neatrādat savu izcilo izskatu, lūdzu...
16.02.2019 07:23 |

Reitings 59
Reģ: 06.09.2015
Kas tā Dzenīte vispār ir?Izskatās labi,bet līdz nelabumam apnikušas tās vienādās insta bildes.
21.gs.slimība.
16.02.2019 07:47 |

Reitings 212
Reģ: 03.02.2019
Es atkal par Katrīni.
Nekad nespriežu par lietām, ko neesmu izmēģinājusi, bet skatoties storijus liekas apsurdi, ka viņa rāda tos drain effect kas noņemot pampumu un izvada šķidrumu. Pirmkārt visi cilvēki no rīta ir mazliet aizpampuši un otrais svarīgakais viņa viņus lieto jau gadu - VESELU GADU un pampums joprojām ir. Tad kāda velna pēc jālieto, ja nekas nemainās......
+ par vitaminiem.....iebliež sev 4 veidu dažādus vitamīnus un tā visu cauru gadu. Var redzēt, ka viņas tikai reklamē un nesaprot neko no tā. Vitamīnus tā no vietas un visu laiku nedzer un ne viss uzsūcas un ir vajadzīgs.
16.02.2019 10:40 |

10 gadi
Reitings 1207
Nekad nesapratīšu bildes ar garo tekstu. Man ir bildes IG ar īsu teikumu. Turklāt ja Tev ir laiks tavai INS pasaulei tad ko Tu čīksti, ka esi nogurusi ar diviem bērniem un t.t. Tā vietā, lai es liktu 100 story, aprakstu par savu bērnu, vīru. Es labāk mīlējos ar vīru kamēr sīkie guļ. Ja esmu viena tad veltu laiku sev. Duša, matu mazgāšana, grāmatu lasīšanu un t. t. Tas mans viedoklis par pārspīlētu dzīvi IG pasaulē.
16.02.2019 11:36 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Piekrītu, ka pēc skata spriežot tie Drain Effect pampuma noņēmēji Saulietei diez ko nepalīdz, ņemot vērā, ka gadu jau lieto. Katrā ziņā, ja no rīta gadās pamosties aizpampušai, nomazgā seju ar aukstu ūdeni vai notīri ar ledus gabaliņu, kādu brīdi neaiztiec seju, ļauj tai atmosties, tad uzliec kādu krēmiņu un kosmētiku, un būs ok. Nesaprotu, kāpēc tāda sīkuma dēļ katru dienu ir jāgāž sevī iekšā visādi pulveri, ja tad tāpat nedod efektu ilgtermiņā. Varbūt drīzāk nevajag sev tikko no rīta pamodušai grūst sejā Instagram live story kameru. :-) Katrā ziņā uzskatu viņu par koptu sievieti, varbūt ir nedaudz nekārtīga, taču neviens nav ideāls. Savam vecumam izskatās labi, ir taču normāli, ka pēc 30+ ar laiku parādās arī krunciņas. Varbūt prasītos, lai viņa kļūst nedaudz elegantāka, nosvērtāka gan savā ārējā izskatā un būtībā, kā arī neskrietu pakaļ populārām 20 gadus vecām paziņām.
16.02.2019 11:58 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Paskatījos viņas storijus vakar un šodien, tiešām žēl, ka NL nīdēji viņu tā aizskāruši un sāpinājuši ar savām replikām un vēstulēm. Bet nu ar to bija jārēķinās. Tai pat laikā... nu gluži kā mazs bērns uzmet lūpu, jo visi nav sajūsmā par viņas mīļo NL. Mazliet smieklīgi tas, kā, esot Krievijā, NL konferencē, viņa nepārtraukti centās atspēkot "heiteru" viedokli, uzsverot, ka "redziet, redziet,tie, kas saka to un to, negatīvo, redziet, cik mums te ir forši, un kādi gudri dakteri runā", utt. Izskatās, ka viņa pati sev ir stingri ieskaidrojusi, ka tie NL produkti ir labi un punkts. Pati lieto tos,pelna naudu ar tiem, bet vispār neaizdomājas, vai un cik katrs no tiem ir efektīvs. Ja viņa spētu un gribētu gudri izmantot savu "izmēģinājuma trusīša" lomu, daloties ar secinājumiem, novērojumiem par katru produktu, papildinot tos ar produktu ražotāju komandas pētījumiem, skats uz viņas mīļo NL daudzām varbūt būtu savādāks. Saprotu, bizness ir bizness, ja atklāsi visu negatīvo par savu produktu, tad diez vai ko pārdosi, un tomēr tas otrais grāvis "cik šie produkti ir ideāli", vispār neraisa ticamības momentu. Un tāpēc jau ir rezultāts - daudzu šī viedokļa pretinieku sacelšanās un secīgi - Saulietes asaras. Uzskatu, ja centīsies būt godīgs pret saviem klientiem, tas noteikti ilgtermiņā tiks novērtēts.
16.02.2019 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits