Sveikas meitenes,māmiņas un tas kas ir gaidības man nepieciešama jusu palīdzība! Situācija tāda ka man uz vēdera parādījusies ir tā brūna vertikāla līnija protams viņa ir ļoti gaisa bet tāda nav bijusi. Vai šī līnija tiešām apzīmē tikai grūtniecību?
Es pat nezinu vai esmu grūtniece jo man bija mēnešreizes bēt es jutu sāpes un velkošas sajūtas vēdera mr ar vairs nav tādas parasti man bija 7 dienas tagad 3-4 un maz, bez sāpēm ! Līnija parādījās nesen neizsargats bija pirms 14 nedēļām! Plus mīnus nezinu ko domāt jo testi negatīvi (s)
Nu, ir divi varianti - vai nu tu esi stāvoklī vismaz 3-4 mēnešus, bet to neesi pamanījusi, vai arī tā nav abdominālā svītra, kas parādās grūtniecības laikā. Ja nav naudas ārstam, var arī piezvanīt uz ārstu konsultatīvo tālruni, ja kas.
Kāds sakars apdrošināšanai un valsts ginekologam? Aizej pie ģimenes ārsta pēc nosūtījuma un zvani uz jebkuru poliklīniku. Pie abiem ārstiem vizīte maksātu ap 5 euro, ja netaisa analīzes. Bet var arī pazvanīt medicīnu zinošiem cilvēkiem, jeb uz ārstu konsultatīvo tālruni un noskaidrot, tur tomēr profesionālāki cilvēki nekā šeit.
Nu tak jāzvana un jāpierakstas valsts rindā pie ginekologa un viss, 4,27€ jāmaksā. Un vēl vari nopirkt grūtniecības testu kāmēr gaidi rindu. Nevis zīlēt tik ilgi un gaidīt kaut ko.
Tām, kurām aktuāli, ka tiesības uz no valsts budžeta apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanu mainījušās, lasāmviela:https://likumi.lv/doc.php?id=296188