Didrihsones diskusijā tu, Shabbyeve, teici, ka meitene, kas nemaksā nodokļus, pārdodot drēbes Latvijā, ir malacis. Šeit tu norādi uz to, ka ir jāmaksā nodokļi, ja grib izmantot pakalpojumus. Wtf?
es vinu neaizstaavu, bet malacis meitene...vel salonu ver valjaa, citas 30 gandieces tik daudz nav sasniegushas kaa vinja. paskatijos vinju IG un vina pec runas veida man shausmigi atgadina Katrini Saulieti, kura no Butterfly veikala periodiski sanem arii daavanas..
nu a kapeec krapnieciba??? vina letai kinas lupatai pieliek uzrakstu, un? ne jau vina liek gucci vai chanel, bet savu izdomato brendu....
ja jau Tu esi tik looooti informeeta ko katrs nemaksaa, tad luudzu, tavs pilsona pienakums - raksti iesniegumu VID [ret shiim personaam, karteejaa, kurai interetaa patiik kladzinaat, cik slikti nemaksaat nodoklus, bet pati nevar pret so personu uzrakstiit ANONIIMI pat, iesniegumu, liekuljoshana augstakajaa pakaapee

Ja Tev tāda veida peļņa šķiet okei un apsveicama, tā ir Tava bēda. Gribas zagt un par zagtu naudu priecāties Balī - katra paša izvēle. Bet tas nav apsveicami, zagšana nav sasniegums, kur nu vēl pamats lepnumam.
samaksā nodokļus un ārstējies, ja neesi samaksājis, tad ārstējies pēc pilnas programmas un summasEeee, zini, es maksāju nodokļus, bet kaut kā neesmu redzējusi tos bezmaksas ārstus. Tāpēc man no šitādas sistēmas ne silts, ne auksts. Ja nu vienīgi ğā pakalpojums tikai tie 1,42 eur.
Tagad kaut kas ir mainījies? Var tā vienkārši ievalsēt un bez maksas dzemdēt?