Man ir vairākas darba vietas, jo apkalpoju dažādus uzņēmumus. Vienā no darba vietām profesionālo pienākumu apjoma dēļ sanāk pavadīt vairāk laika, nekā citās, un līdz ar to - tur savus kolēģus padziļinātāk iepazīt. Strādā jaunieši, kas ir pamatā 19 - 22 gadus veci. Viss ir forši, tomēr ir dažas lietas, kas man liek pasmaidīt... Viņi latviešu vārdus nepārtraukti miksē ar angliskajiem, meitenēm raksturīga tendence pārspīlēti ieciklēties uz savu ārējo izskatu, bet puiši cenšas izlikties lielāki vīri, nekā patiesībā ir. Pēc darba visi kopā tusē, ir drāmas un tādā garā, ļoti bieži cieš darbs, jo savējo novērtējums ir daudz augstākā vērtē kā darba devēja. Dīvaini, bet fakts.
Tad, kad, manuprāt, atbilstošā situācijā izmetu frāzi - ''dots devējam atdodas'', man pavaicāja - watafak, kas tas par old - school latviešu izteicienu. :-) Lai gan esam visi labās attiecībās, tomēr izjūtu šo vecuma atšķirību ar kolēģiem. Turpretī ar brāļa draugiem, kas ir tieši +5 gadus vecāki (man pašai 27), neko tādu neizjūtu.