VECGADA BRANČS FORUMA DALĪBNIECĒM

Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Mīļās foruma meitenes!
Man ir priekšlikums 31.decembra dienas pirmajai pusei. Ceru, ka jūs atbalstīsit. Vai nebūtu lieliski, ja mēs visas gada novakarē kopīgi pabrančotu kādā no Rīgas restorāniem?
Skaistas kleitas, parfīms, vīrietis pie sāniem un mūsu iepazīšanās klātienē, vīns, šampanietis, sarunas, sarunas, sarunas...
Tā būtu lieliska iespēja mums visām iepazīt vienai otru vaigā, palepoties ar saviem vīriešiem un no sirds aprunāties.
Branča gaitā varēsim aprunāties par vīriešiem, iepazīšanos, tinder un facebook attiecībām, kosmētikas jaunumiem, greizsirdību, seriāliem un sānsoļiem. Atsevišķi varētu būt taro kāršu ziīlēšanas stūrītis.
Esmu iecerējusi, ka vīriešiem būs atsevišķa džentelmeņu istaba, kur varēs baudīt konkaku ar Kubas cigāriem, apspriest biznesa jaunumus, pasaules kārtību, iekšpolitikas jaunumus Latvijā, palielināšanas aparātus, kā arī noskaidrot, kurš tad motors ir izdevīgāks- ar dīzeļa vai benzīna dzinēju.
Jautājums paliek tikai par vietu un laiku. Mans priekšlikums- Skyline bārs, 11,00. Un tad jau katra pēc saviem ieskatiem.
Dresscode: Cocktail attire. Gan dāmām, gan vīriem.
Gaidīšu jūsu domas!
Maija
27.12.2018 16:52 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Ja ir iespēja balsot, balsoju par porolonveci

Jā, visticamāk, ka viņu arī ņems. Jo, ja nu tomēr pasākumā ielavīsies kāda nešķīstene no laukiem, porolonvecis, kurš nemazgājas, kuram ir tieksme nokārtoties operas gaiteņos un garšo mīkstā kaķu barība, varēs lauķēm labas manieres iemācīt. (l):-D:-D
27.12.2018 23:25 |

Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Patīkami, ka meiteņu skaits, kas nāks, jau pārsniedz 10.
Viedoklis par dzīvo mūziku dalās.
Es varu uzrunāt Andri (Kiviču), kurš ir diezgan pieprasīts Ziemassvētku muzikants, bet tieši 31.decembra dienas daļa viņam ir brīva, apmēram stundu viņš varētu mūs izklaidēt. Viedoklis?
28.12.2018 00:11 |

Reitings 402
Reģ: 03.09.2018
Maija1988
Nu jā Andri vajag, lai ieliek instagram bildi ar kādu jauno nocopēto Cosmo džusīti.
28.12.2018 09:34 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Es tikko visu sapratu, Maija tak ir Wilkerīne, viltus profils, :-D Ja tā rūpīgi palasa abu profilu komentārus visās diskusijās, tad izteiksmes vieds ir ļooooti līdzīgs.. :-D
Es vienīgā tā domāju?
http://lilit.lv/profils/Wilkiraine/
30.12.2018 06:11 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Maija tak ir Wilkerīne, viltus profils

Tagad tas šķiet ļoti loģiski, ja tas ir tas cilvēks ar slapjajām kurpēm, tad jā, jo, ja kādas novirzes no normas jau ir, kāpēc tās nevarētu būt vēl pastiprinātāk.. (t)
30.12.2018 10:19 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Izteiksmes stils ar tupelju veci tieshaam liidziigs. Slinkums peetiit gramatiku :-D
A tupelju maiss arii buus liidzi? Ljabuteena tupeles buus? Mums te IT speciaalistu daudz forumaa, ja tupelju vecis uzsauc Kivichu un branchu, kaads vareetu vinju apmaaciit fotoshopa vienkaarshotaas versijas pamatos :-D
30.12.2018 11:56 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Wilkirainei tomēr ir nedaudz citādāks rakstīšanas stils, Maijai ir mazāk interpunkcijas kļūdu un cita vārdu izvēle. :-D Būtu slimi, ja Sikernieks būtu Maija. :-D
30.12.2018 12:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits