Mīļās foruma meitenes!
Man ir priekšlikums 31.decembra dienas pirmajai pusei. Ceru, ka jūs atbalstīsit. Vai nebūtu lieliski, ja mēs visas gada novakarē kopīgi pabrančotu kādā no Rīgas restorāniem?
Skaistas kleitas, parfīms, vīrietis pie sāniem un mūsu iepazīšanās klātienē, vīns, šampanietis, sarunas, sarunas, sarunas...
Tā būtu lieliska iespēja mums visām iepazīt vienai otru vaigā, palepoties ar saviem vīriešiem un no sirds aprunāties.
Branča gaitā varēsim aprunāties par vīriešiem, iepazīšanos, tinder un facebook attiecībām, kosmētikas jaunumiem, greizsirdību, seriāliem un sānsoļiem. Atsevišķi varētu būt taro kāršu ziīlēšanas stūrītis.
Esmu iecerējusi, ka vīriešiem būs atsevišķa džentelmeņu istaba, kur varēs baudīt konkaku ar Kubas cigāriem, apspriest biznesa jaunumus, pasaules kārtību, iekšpolitikas jaunumus Latvijā, palielināšanas aparātus, kā arī noskaidrot, kurš tad motors ir izdevīgāks- ar dīzeļa vai benzīna dzinēju.
Jautājums paliek tikai par vietu un laiku. Mans priekšlikums- Skyline bārs, 11,00. Un tad jau katra pēc saviem ieskatiem.
Dresscode: Cocktail attire. Gan dāmām, gan vīriem.
Gaidīšu jūsu domas!
Maija