Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Šķirties?

 
Reitings 33
Reģ: 07.03.2015
Sveikas, meitenes! Esmu nonākusi diezgan nepatīkamā situācijā un nezinu kā rīkoties, varbūt kādai ir kāds padoms? Esmu attiecībās trīs gadus, pirmo attiecību gadu no savas puses neizjutu lielo mīlestību, bet bija pieķeršanās un liela patikšana, toties mani apbēra ar ziediem, uzmanību un ļoti, ļoti lutināja, otrajā gadā es šo cilvēku ļoti iemīlēju un attiecības bija lieliskas, taču pēdējo attiecību pusgadu attiecības ir strauji pasliktinājušās tieši mana vīrieša attieksmes dēļ, daudz strīdamies, viņam prioritātes ir draugi un izklaides ( atpūsties vairs nemāk, katru nedēļu tusēšanās līdz 11 no rīta).. Esam vairākas reizes pašķīrušies, bet uz neilgu periodu - uz pāris dienām. Viņš ir teicis, ka jūtas no viņa puses ir daudz mazākas un vairs nav tās mīlestības, taču es dēļ viņa lielās atstumšanas esmu pieķērusies vēl vairāk. Vienu dienu no viņa puses nemitīgi saņemu bučas, apskāvienus, ziņas utt, citu dienu pat īsti kontaktēties nevēlas, jo esot slikta diena un slikts garstāvoklis.. Viņam bija lielas pārmaiņas dzīvē, ar ko saistu visu šo notiekošo. liekas, ka ir jālaiž vaļā, bet nespēju.. Viņš pirms pāris dienām teica, ka es viņam esmu nozīmīga, bet mēs pārāk daudz strīdamies un nesakrītot mums viedokļi, es palūdzu pēdējo reizi mēģināt turpināt šīs attiecības.. Bet diez vai rezultāts būs pozitīvs, ne? Vai kādai ir izdevies glābt sliktas attiecības? un ko es varu darīt lietas labā, lai atgūtu to, kas ir bijis, ja tas vispār ir iespējams..
27.12.2018 09:21 |
 
Reitings 402
Reģ: 03.09.2018
izklausās pēc klasiskām tīņu stila attiecībām. Pašķiras, saiet kopā un tā uz riņķi. Labāk pārtrūkt pirms izdomājat ka vajag taisīt bērnu, jo domājat, ka tas izglābs attiecības. Un par tavu mīlestību/ pieķeršanos tas tāpēc ka gribi ko nevari dabūt. Var jau mēģināt atjaunot attiecības, bet tas ir jāgrib abiem nevis tikai vienam. Ja viņš saka ka nav jūtu tad ar varu nedabūsi tās atpakaļ.
27.12.2018 09:27 |
 
Reitings 576
Reģ: 02.07.2018
izskatās, ka tu tur vairs neko nevari mainīt, jo viņš grib šķirties.
27.12.2018 13:59 |
 
Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Bet diez vai rezultāts būs pozitīvs, ne? Vai kādai ir izdevies glābt sliktas attiecības? un ko es varu darīt lietas labā, lai atgūtu to, kas ir bijis, ja tas vispār ir iespējams..

To, kas bijis, gan jau neatgūsi, jo tomēr daudz kas nepatīkams ir noticis tajā posmā starp "labo" un tagadējo situāciju. Viss atstāj pēdas, bet var mēģināt ko labu radīt no jauna, no nulles, bet tur atkal jāgrib abiem, nevis tikai Tev vienai. Varbūt kādu laiku tiešām vajag atpūsties vienam no otra, sakārtot domas, jo nevar tā uzreiz pārslēgties uz "atkal viss labi". Katrā ziņā, tas ir smags darbs katram ar sevi.
Vispār, es arī kam līdzīgam šobrīd eju cauri. Esmu maksimāli ieguldījusi spēkus un visu sevi, lai mums būtu labāk, bet vienmēr no vīrieša puses ir kaut kādi "bet", kaut kas nav labi, kaut kas neapmierina (par ko uzzinu pēkšņi), un šobrīd ir sajūta, ka vairāk nav spēka ne cīnīties par mums abiem, ne mainīt sevi, ne strādāt ar sevi. Laižu visu plūst pa straumi - kā būs, tā būs. Padomā arī Tu - vai ir jēga sevi mocīt un ieguldīt, ja no otras puses nav atdeves?
27.12.2018 14:16 |
 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
viņam prioritātes ir draugi un izklaides ( atpūsties vairs nemāk, katru nedēļu tusēšanās līdz 11 no rīta).

Labi, ka tu viņu vēl nezāģē par to, ka pa nakti nav mâjās un tusējas apkārt. Reti kura to var izturēt.
es viņam esmu nozīmīga, bet mēs pārāk daudz strīdamies un nesakrītot mums viedokļi,

Loģiski. Ja daudz kasīsies, reti kurš to pacietīs. Strīdaties par ko? Sīkumiem?
jo esot slikta diena un slikts garstāvokli

Ja vīrietim slikts garastāvoklis vai smaga diena, tad loģiski negribēsies trīties un mīlināties ar tevi. Kad viņam nav garīgā labāk vispār ir neaiztikt. Man arī nepatīk, ka man ir slikts garīgais un man kāds piesienās.
....
Bet kopsummā es to visu redzu pozitīvāk. Ir iespējams saglābt. Tu pati šo situāciju redzi savādāku un tikai tu vari zināt, kas tavam vīrietim ir licis izmainīties. Ja tas bija tas notikums tad ļauj viņam to pārdzīvot.
Mēs, kosmo konsīlijs nevaram ielīst tavās attiecībās un pateikt priekšā ko darīt ;-)
27.12.2018 15:24 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, nav vērts tērēt dārgo laiku uz cilvēku, kurš Tevi nenovērtē.. man Tevis aprakstītā situācija tomēr nešķiet iespējama veselīgās attiecībās. Ja jums nav kopīgi bērni.. tad kaut šodien ir vērts mukt prom, manuprāt.. :-)
27.12.2018 15:51 |
 
Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Lasot stāstu saprotu ka nākotni tādām attiecībām neredzu :-/
Personīgi es, šādās attiecības izbeigtu, jo neredzu nekādu turpinājumu un noteikti nākotni tādu nevēlētos (t)
Es ieteiktu tev izvairīties no tādā tipa attiecībām, manuprāt, agri vai vēlu tā pat tās neko labu nenesīs :-(
27.12.2018 16:12 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Izklausās, ka no puiša puses emocionāli viss jau ir beidzies, bet viņš negrib būt tas vainīgais, kurš attiecības pārtrauc, tāpēc uzvedas kā kretīns. Diez vai viņš baigi pārdzīvotu, ja tu izlemtu šķirties, bet savukārt tagad ir ērti - kad sagribas, var ar tevi pamaigoties, kad nē, var uzgriest muguru, tu tāpat viņu gaidīsi.
27.12.2018 19:27 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
tāpēc uzvedas kā kretīns

Es iespējams par skarbu to nosaucu, bet doma tāda - viņam nav lielas motivācijas censties. Tu lūdz pēdējo iespēju uzlabot attiecības, un ko viņš? "nu ok"?
27.12.2018 19:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!