Lutinu, ļaujot sev atpūsties. Nepārstrādājos, izguļos no rītiem. Ja galīgi neko negribas, nespiežu sevi saņemties, bet paguļu dīvānā ar plediņu, paskatos ko foršu internetā vai palasu grāmatu.
Lutinu ar dažādiem kultūras pasākumiem, ceļojumiem, nakšņošanām pirts un baseinu kompleksos, vasarā kempingi, makšķerēšana, laivu braucieni, un restorāniem - parasti kopā ar mīļoto cilvēku.
Lutinu ar labām domām, nekad nešaustu sevi un nepārmetu sev, ja kaut kas nav izdevies. Ticu, ka dzīvē viss notiek tā, kā tam jānotiek. Nevienam nevēlu ļaunu, un ātri visu piedodu.
Lutinu, ļaujot mīļotajam par sevi rūpēties. Ne tādā ziņā, ka viņam būtu mani jāuztur, jo pati pelnu naudu, taču atļaujos būt sieviete, sievišķīga, kas izbauda gādību, pleca sajūtu, mīlestību.
Lutinu, braucot ciemos pie brāļa bērniem. Pēc tam ir tāds pacilājums, laimes sajūta, tik forši pavadītas dienas sajūta, vēl jo vairāk apzinoties, ka tie sīkie mani nenormāli gaida.
Lutinu ar garšīgām ēdamlietām, iepērkoties veikalā. Saldumi man negaršo, bet labu sieru, vītinātās gaļas, jūras veltes, baltvīnu utt. nesmādēju. Nereti sūtu ēdienu ar piegādi, ja kārojas un negribu pati gatavot.
Īpaši nelutinu sevi ar dārgiem apģērbiem, somiņām, krutu kosmētiku vai skaistumkopšanas procedūrām. Sejas āda maniem gadiem ir ļoti laba tāpat, neredzu jēgu ar to darīt vēl kaut ko, kā tikai turpināt uzlikt krievu sejas krēmu un ik pa laikam - sejas masku. Man ir kosmētika no Drogām, lielākoties no Loreal, Rimmel un Max Factor. Ir viena laba soma, kuru pirku outlet par 80€, ar to plānoju staigāt kopumā 3 gadus. Līdzīgi ar apģērbu. Laikam neapnīk tik ātri, jo katru dienu neeju cilvēkos, un man vislabāk piestāv basic lietas :-D Ir zelta rotaslietu komplekts, ar kuru staigāju diendienā daudzus gadus :-D.
Respektīvi, pārāk nelutinu sevi ar jaunām šmotkām, aksesuāriem, skaistumkopšanas procedūrām kā daudzas sievietes dievietes labprāt dara. Lutinu ar ieklausīšanos sevī, patīkamu atpūtu un mirkļa baudīšanu.
Nākotnē gribētu sākt sevi lutināt ar noderīgiem kursiem, piemēram, biznesa angļu valodu, labu literatūru, vairāk ceļojumiem.