Tas čalis izklausās zaļš un nenobriedis. Ļoti iespējams, ka viņš uzsver to šķirties un palikt par draugiem, lai Tu vienmēr būtu pieejama tad, kad viņam pēkšņi savajadzēsies drauga plecu jeb siltu, kailu gurnu blakus gultā. Un nebūs jāuzklausa Tavi greizsirdības uzplūdi un "apprašņāšanas", jo jūs taču būsiet vienkārši "just friends".
Par to, ka pats atzīst, pret citām ir izturējies daudz labāk nekā pret tevi - nezinu kā tieši to tulkot, bet forši tas neizklausās. Ok, Tu neko tādu nejūti, bet ja jau viņš tā saka, tad acīmredzot apzinās, ka attiecībās vēlas būt citāds (labāks), bet ar tevi to vienkārši nespēj, jo, neuztver tevi pietiekami nopietni (diezgan loģiski, ka tā, ja jau piedāvā šķirties pašā attiecību sākumā).
Stulbi joki par citu meiteņu pakaļām... kā tas izpaužas? Smejas par citām sievietēm ar pārspīlēti resnām pakaļām, vai arī jūsmo par viņām?
Man nav nekādu pretenziju pret statusu draugi pēc šķiršanās, taču šajā gadījumā tas neizklausās iespējams, ņemot vērā, ka pati, saki "es to cilvēku mīlu un esmu pieķērusies viņam". Viņš baudīs brīva puiša statusu un uzšvilps tev, kad vien vēlēsies, varbūt pat stāstīs, kā tiekas ar citām, bet Tev būs ar to jāsamierinās. Tiešām varēsi? Nebūs sāpīgi? Ir tikai normāli, ka pēc nepatīkamas šķiršanās pāris izvēlas pārtraukt regulāru kontaktēšanos. Tik pat labi vari viņam pateikt standarta atbildi - jā, varam palikt draugi, bet realitātē ar viņu vairs nekomunicēt, paralēli strādājot pie tā, lai viņu izslēgtu no sava prāta. Personīgi es neredzu jēgu par visām varītēm censties būt kopā ar nesen iepazītu puisi, kuram par šīm attiecībām zudusi interese - it īpaši tavos gados.