Vecs krievu vecis ar šķību knābi un bez matiem un sieviete tā skaista ap 30-33 ar 3 gadīgu sīko.Vispār jau šajā gadījumā būs nostrādājis kāds faktors - naudas maks + nav teikts, ka tai sievietei tiešām arī bija ap 30, jo mūsdienās plastiskā ķirurģija nav vairs viduslaiku līmenī un naudas maks arī nespiež. :-D
A vēlak jau dzemdējot visiem arī pēc dzemdībām liksies, ka esi vēlaivien stāvoklīTu laikam esi redzējis visas sievietes, kas dzemdējušas, sākot no 16 (?) -... vecumam. :-D:-D:-D
Pēc 40 sievietēm palielinās iespēja dzemdēt autistu, it īpaši ja nav kārtībā mikroflora.:-D:-D:-D Vispār jau bērns ar autismu var piedzimt jebkurā vecumā. Arī jaunām un pilnīgi veselām sievietēm. Kāpēc dzimst bērni ar autismu nemaz vēl nav atklāts. Tik pat labi vaina var būt defektīvā spermā. Un sievietes mikloflorai (ja tu vispār zini, kas tas ir) nav ar to nekāda sakara.
Vecs vecis nav nekas skaists vairs taču parūpēties par ģimeni tāds spēj daudz labāk par visiem jaunajiemKā 60+ vecis var parūpēties par ģimeni? Ar savu pensiju? Un kad bērnam knapi būs 10, tad viņam būs jau jārūpējas par tēvu, jo sencītis visdrīzāk būs ar dažādām slimībām.
Zinu pāri, kur vecis 60 un sieviete 33 uztaisīja veselīgu sīkoPaveicās, šoreiz...
Vispār jau šajā gadījumā būs nostrādājis kāds faktors - naudas maks + nav teikts, ka tai sievietei tiešām arī bija ap 30, jo mūsdienās plastiskā ķirurģija nav vairs viduslaiku līmenī un naudas maks arī nespiež.
Tu laikam esi redzējis visas sievietes, kas dzemdējušas, sākot no 16 (?) -... vecumam.Visas ne taču paliekot vecākai sieviešu metabolisms un muskulatūra paliek arvien vājāka. Un atjaunot iepriekšējo formu var nesanākt. Būs omes skats.
Vispār jau bērns ar autismu var piedzimt jebkurā vecumā. Arī jaunām un pilnīgi veselām sievietēm. Kāpēc dzimst bērni ar autismu nemaz vēl nav atklāts. Tik pat labi vaina var būt defektīvā spermā. Un sievietes mikloflorai (ja tu vispār zini, kas tas ir) nav ar to nekāda sakara.Var piedzimt, jo arī mikroflora jebkurā vecumā var būt bojāta. Arī pašiem autistiem baro probiotikas, kas nodrošina daudzmaz normālāku uzvedību un veselību. ;-)
Pasadena
andie
Arī pašiem autistiem baro probiotikas, kas nodrošina daudzmaz normālāku uzvedību un veselību]Vai tu vispār zini, kas ir autisms? Un kas ir autiskā spektra traucējumi? Un kas ir Aspergera sindroms? Kādas tur probiotikas. Probiotikas tu vari dzert, kad kāda kuņģa kaite piemetusies, kad ilglaicīgi netiec vaļā no kādas zarazas, ne jau lai regulētu autismu. :-D
Kam man lasīt to ko es jau zinu.Nē nu labi, ka tu jau viszinošs esi piedzimis un tev nevajag neko, lai izglītotos. Apsveicu, ģēnijs ir dzimis. :-D
Esmu runājis ar autista māti.Un? Viena māte ir kaut kāds rādītājs? Ja viņa uzskatītu, ka jādod māli un tas palīdz, tad tā būtu vienīgā neapstrīdamā patiesība? :-D
Vīriešiem ir draugi, klasesbiedri un tēvi ar kuriem tie nekautrējas dalīties iespaidos.Jā, un pat tad tas ir visai šaurs loks, sample size, lai tik pārliecinātu runātu visu vīriešu vārdā.
Stulba zivsJa tas adresēts man, tad - paldies, par komplimentu! Ir labāk būt stulbam nekā iedomāties, ka esi gudrs. :-D
tieši kā es nodarbojos ar demagoģijuelle lelle visu zin, arī to, ka tu nodarbojies ar demagoģiju. :-D