Eiženija Ženija @ 10.06.2026 18:16Noskatījos Didras video, kur viņa izrāda māju, kā tā izskatās pirms pie viņas ir ieradušās apkopējas. Ārprāc...kā pieaugusi sieviete, sieva un māte, var būt tik nekārtīga, gribētos pat teikt sušķīga? 😵 Sevi nu nez kādi iztaisa un pucē, bet mājās reāla cūku kūts. Visi tie skapji, kur nevar kundze savas drēbes un apavus pat sakārtot, par atvilknēm nemaz nerunājot, un ledusskapis 😵 Jā, es ticu, ka mums nevienam mājās nevalda ideāla kārtība, bet, lai šādi visu aizdirstu, tas jau ir ilgstošā laikā periodā. Vai tiešām aizņemtajai biznesa siļķei nav brītiņš, lai kārtīgi noliktu apavus un salocītu savas drēbes? Bet nu pareizi....ir taču jāraksta grāmata un jādeklamē gudrās Dieva ziņas 😁😁 Vai tiešām ir vēl kāds, kurš tic, ka viņa uz celīšiem ar mazu lupatiņu mazgā tās mājas grīdas?? 😁😁😁
magdalena333 @ 10.06.2026 19:50Tas vien, ka viņa sagaida, lai viņai pat sakārto kurpes, skapi, gultu, atvilknes, apakšveļu jau visu pasaka par viņus. Es zinu ģimenes pie kurām nāk uzkopšana, bet tur tiešām runa ir par putekļiem, grīdu, vannasistabu uzkopšanu. Arī es neatteiktos, lai man reizi mēnesī atnāk kārtīgi iztīrīt vannasistabu un virtuvi, jo labāk kompānijām ir labi līdzekļi, bet šeit reāli izmanto līdz pēdējam tās firmas. 100% viņa pati nemaksātu, jo varu iedomaties cik prasa par šādu darbu.
Pie tam tak pilnīgi ir redzams, ka viņa pati neko nedara, vēl nesen mamma tur uzkopa, vāca viņas lupatas, arī tās turbo fejas, un viņas ir riktīgs cūku kūts, viņa pati vispār neko nedara.
cory @ 10.06.2026 19:07
Gadījumā mums te kādu laiciņu atpakaļ, Didrene nemeģināja storijos visiem iestāstīt cik viņa esot kārtīga? 😁 Mēs vēl te forumā par to normāli ierēcām. Tagad Miss Kārtībai un Tīrībai esot tāds bardaks mājās, ka 3 dāmām jānāk berzt viņas marmora pils. Turklāt nav jau tā, ka viņa tur baigi pucējas un pati iztaisās. Paskatoties uz to viņas make up kārtu, tām piecu nedēļu nemazgātajām frizūrām, sejas ādu, visām viņas veselības problēmām, ko viņa mūžīgi ignorē un ģērbšanās stilu tajos kankaros nu tur arī ir tīrās šausmas. Pēc viņas vizuālā tēla arī nav nekāds pārstiegums, ka mājās kārtība ir pilnīga nulle, tas ļoti labi nolasās.