Paksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
https://failiem.lv/u/9kencnbjyv
Elīna taču Bali bija uz pilatēm, bet viņai pa vieglu esot bijis. :DLadyBugy @ 04.05.2026 19:48Baloža sieva šodien IG story ielika, ka neseko Elīnai, bet nopirkusi ūdeni. Ataisījusi, ļoti salda smarža un salds. 1.99€ par 0.5l pudelīti esot par šerpu. Vīrs teicis, ka garšo pec smaržām😀
Lieku, ka ūdens neaizies, jo kafija neaizgāja. Varbūt kads nopirks pagaršot, bet neticu, ka tagat būs pilnas ielas ar ELYNDI pudelēm.
Pag, a tās somas/iepirkhma maisi, viņi taisija uz pādošanu vai dot klientiem par pirkumiem?
Un kas vadīs tās pilates? Elīna pati?😀 viņa vispār zin kas ir pilates?
RekomendētaPaksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
Rekomendēta vismaz viena dzēriena porcija dienā. Ha, ha… nu mūsu parodija varēs to kladzināt katru dienu pa apli vienPaksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
IceCream @ 04.05.2026 18:11
Ja tur ir klāt šķiedrvielas, tad, visticamāk, inulīns. Tas ir ļoti salds.
Nu to nabagu vaibu no viņiem laikam nekad nevarēs dabūt arā. Man ļoti patika atsauksme ko bija paršerojusi Didra sava profilā. Tieši tadu ari iedomajos klasisko aitu kas neko nerubī un atbalsta Didru.cory @ 04.05.2026 18:13
Man aizdoma, ka tas jau notiek! Jo nu kā savādāk Didrene dabūja to Elyndi ūdeni lidmašīnā? Pudele taču lielāka par 100ml un nav dzirdēts, ka lidostā ir Maxima, kur to ūdeni var nopirkt, bet šeku reku Didrenei ļoķenē pilna pudele ar Elyndi funkcionālo ūdeni. Visdrīzāk izstiepa drošībai cauri tukšu pudeli un tad piepildīja ar ūdeni, lai izskatās, ka dzer.
cory @ 04.05.2026 18:13
Man aizdoma, ka tas jau notiek! Jo nu kā savādāk Didrene dabūja to Elyndi ūdeni lidmašīnā? Pudele taču lielāka par 100ml un nav dzirdēts, ka lidostā ir Maxima, kur to ūdeni var nopirkt, bet šeku reku Didrenei ļoķenē pilna pudele ar Elyndi funkcionālo ūdeni. Visdrīzāk izstiepa drošībai cauri tukšu pudeli un tad piepildīja ar ūdeni, lai izskatās, ka dzer.
MaijaPaija @ 04.05.2026 11:10Ja tas ūdens ir tiešam salds , neticu, ka viņa pati viņu dzers. Gan jau uzpildīs ar parasto ūdeni un staigas ar pudeli reklāmas nolūkos

latvjubarbija @ 04.05.2026 00:48
Tiktokā bija viena sieviete ielikusi atsauksmi, teica, ka ļooooooti salds.
CallMeAnnika @ 03.05.2026 23:15Sanāk, ka viņa 'uzražoja' ūdeni ar šķiedrvielām, lai būtu veselīgi? Tad jau ZinZinoo šķiedrvielas vairs nebūs vajadzīgas. Vai arī būs jādzer gan Elyndi ūdens ar šķiedrvielām + ZinZinoo šķiedrvielas? :D
starp citu ,jā . Akvile tiešām ir ļoti labi un tagad daudz jaunu garšu . Lēti un garšīgi .bublicious @ 04.05.2026 07:00Ir daži garšūdeņi, kuriem nav saldinātāju piem. neptunas vai akvile- lūk tie ir garšīgi. Pārējie tie ar visiem aspartāmiem sukralozēm un acesulfatāmiem ir fuj. Noteikti, ka tos elyndi ūdeņus nepirkšu
MaijaPaija @ 04.05.2026 11:10Ja tas ūdens ir tiešam salds , neticu, ka viņa pati viņu dzers. Gan jau uzpildīs ar parasto ūdeni un staigas ar pudeli reklāmas nolūkos
tad man negaršos😂latvjubarbija @ 04.05.2026 00:48
Tiktokā bija viena sieviete ielikusi atsauksmi, teica, ka ļooooooti salds.
Ir daži garšūdeņi, kuriem nav saldinātāju piem. neptunas vai akvile- lūk tie ir garšīgi. Pārējie tie ar visiem aspartāmiem sukralozēm un acesulfatāmiem ir fuj. Noteikti, ka tos elyndi ūdeņus nepirkšuKenty @ 04.05.2026 00:36Man negaršo garšūdeņi,dēļ tā iemesla,ka pēc viņiem vienmer gribas padzerties vienkāršu ūdeni,tieši dēļ tā salduma.Vienā no storijiem viņa teica,ka viņai nepatik tā pēcgarša.un ka vajag padzerties parastu ūdeni pa virsuViņas ūdenim tā neesot,Tad iespējams,ka nav pievienoti saldinātāji cukura vietā