Kenty @ 17.08.2025 12:19Toreiz daudzi atteicās no sadarbībām,jo tas bija izdevīgi.Sekotāji pavilkās uz skandālu,un viņi varēja piesaistīt sev daudz vairāk cilvēku.Uz tā haipa rēķina.Man veljoprojām liekas,ka tas bija speciāli izdarīts,jo Elina vispirms runā un tad domā ko ir pateikusi.Izmantoja situāciju ar sakarsušu tēmu
vairāk gan piepušķots man liekas,vienkārši pateikt,ka nevar palīdzēt nenozimē uzreiz uzmest.IceCream @ 17.08.2025 13:10
Nu tagad tak ar iesāka savu uzrunu, cik daudzi viņu esot uzmetuši uz šo skati. Sākumā tak bija arī cita vieta paredzēta.
Modes skate bez mēles, phe.
twilight Girl @ 16.08.2025 12:38Diemžēl es neredzu no tās modes skates nekādu vēstijumu par drosmi . Drīzāk modes skate ir kā būt labākam cirkus klaunam, jo nevienai modelei nepiestāvēja tās drēbes kas mugurā . Reāli tās rozā parūkas ir bērnešķīgas . Pieaugušas sievietes tiek padarītas kā tādas metenītes . Un Elīna pēc kautkādas
amazones izskatījās ar pārmālētu seju . Reāli bērnišķīga un nesievišķa modes skate .
Elīna tak nesaprot kad visiem nav arī laika ierasties ir citas svarīgas lietas par ko domāt nevis uzreiz uzmet. Viņa laikam domā kad ir pasaules naba kad vis griežas ap viņuKenty @ 17.08.2025 14:37vairāk gan piepušķots man liekas,vienkārši pateikt,ka nevar palīdzēt nenozimē uzreiz uzmest.
Varbūt bizness un aprēķins? Elīnas lupatskatē Dukurs uzstājas bez maksas, bet Dukuram un Endijai tā ir laba reklāma, izceļot viņus.selestine @ 17.08.2025 06:19nez kape tad Elina ar Endiju salaba...kad vinas tur runaja abas kopa,man likas,ka abas jutas ne parak forsi,ka gandriz vai piespiedu karta salabusas