GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?
He730 @ 18.01.2026 18:07
Gobzems jau salicis negatīvās atsauksmes par šo klīniku.., es nekad, nekad nebrauktu operaret kko Turcijà, bet pēc Didras pieredzes vispār nebrauktu uz to klīniku… nu riktīga antireklāma ?
smūtijs @ 18.01.2026 17:21Pats krutākais Turcijas zobuārsts speciāli savā brīvdienā paņēma Nauri. Kā vņam smiekli nenāk šo sakot? ? viņš domā, ka nav labi saplombēts, tāpēc sprūst ēdiens? Zeme atveries ??? vēlreiz - zobu diegs ?
ieliksi palasīt, ko Gobzems salicis?He730 @ 18.01.2026 18:07
Gobzems jau salicis negatīvās atsauksmes par šo klīniku.., es nekad, nekad nebrauktu operaret kko Turcijà, bet pēc Didras pieredzes vispār nebrauktu uz to klīniku… nu riktīga antireklāma ?
krmmm @ 18.01.2026 18:23
Tādi cilvēki kā didri ir turku zelta ādere - ticēs jebkādiem zili zaļiem brīnumiem, ko turki mēģina ieskaidrot. Automatiski liekas, ka viņi varētu būt perfekti tekefonkrāpnieku upuri. Paši sev liekas baigie vipi un lux cilvēki, kam neticamas iespējas pašas lec virsū
lss @ 18.01.2026 17:26Riebjas tā Elīnas tēlošana .. pēdējais video rullītis telegramā no mašīnas - tēlo kaut kādu cietēju. Annai bija 10x smagāk un nenāk ara tāda čīkstēsana kaa no Elīnas .. atkal uzmanibas trukums, jau vairs nezina kā izrādīties
Roze sarkanā @ 18.01.2026 15:48Nu Anna jau shoping centrā,esot sagurusi, gaida kad didriķi iepirksies,vot draugi
???Kad Anna sapratīs, cik lieli liekuļi , meļi ir Didrihsoni.
Mashka Kakashka @ 18.01.2026 20:57Izskatās, ka Elīnai deguns būs uztaisīts kā riktīgs cūkas šņukurs, uzrauts uz augšu. Nāsis vien redzamas.
Nekas diži trakāks nav pacelšana ar implantu kā vienkārši ielikt . Kopā ar vēderu taisīt gan nav OK. Bet klīnika , kurā nav personāls , cimdos ledus 🥶 nav speciāli maisiņi , nav zāles , kad slikti IR TĀDIEM MUĻĶIEM Kā viņi. tikai ārējais labi , ka tik Starbuck, nafig to vajag , labāk sterila vide, labs personāls un nopietni ārsti . Nekādi labākie ķirurgi tie nav , viss tur ir konveijerā - tie ārsti pat smīn tajos story .. viegli ieliecies , glūn kā Ēģiptes bazāra Fake somu pàrdevējs . Visi musulmaņi melo - pats labākais , pats dārgākais , orģināls , zema cena utt …Gudralapsa @ 16.01.2026 15:17Man žēl Annas, no sirds. Viens ir krūtis ielikt, cits ir ielikt un pacelt. Vēl kas pavisam cits ir vēderu taisīt. Lv abus reize taisīt neiesaka, bet tur katrs gadījums individuāls. Redz, tā Evelīna no Locittane uztaisīja abus reizē un diezgan ātri leca atkal dzivē, manā pieredzē - ka abi reizē smagi un 4h narkoze cilvēku netur, baigais risks. Ir pieredze ar vēderu, man no klīnikas līdz mašīnai grūti bija aiziet, bet Annai vēl jālido mājās. Es vispār nestādos priekšā to murgu, kam viņa iet cauri tagad, jo sāp ļoti.
Un piekrītu tām, kas te raksta - es arī ne grama neticu, ka tas ir īpašnieks. Nu mož, daļu turētājs. Bet es pat ne centa neticu, ka vēl kādai citai jebkad būtu kaut kāds šitāds serviss - aizbrauktu meitenes no LV un ielēktu ikdienas konvejerī viens divi, ne ziedus, ne vakariņas. Šis viss tikai dēļ reklāmas. Man vispār gribētos kaut kādus citus stāstus par Turcijas klīnikām dziedēt, no īstākiem cilvēkiem. Didrai un Naurim jau klapes uz ausīm un acīm, tikko kā izkatās ļukss un dārgi, tur viss apstājas.
Mashka Kakashka @ 18.01.2026 20:57Izskatās, ka Elīnai deguns būs uztaisīts kā riktīgs cūkas šņukurs, uzrauts uz augšu. Nāsis vien redzamas.
Ambulance @ 18.01.2026 20:57
- reklāmu ''bezmaksas piegādei 48h'' pat abas uzspēja iefilmēt , pidra aizmirsa , ka viņai esot slikti, temp. un aizcietējums , jeballl