lieniite2015 @ 20.08.2025 09:53Cenas nu ir drausmīgas. Un tā netīrā auduma somiņa. Būtu to labāk izmetusi vai kādam par brīvu atdevusi.
lieniite2015 @ 20.08.2025 09:53Cenas nu ir drausmīgas. Un tā netīrā auduma somiņa. Būtu to labāk izmetusi vai kādam par brīvu atdevusi.
smūtijs @ 20.08.2025 10:28
Šaubos, ka viņa tos apģērbus pirms pārdošanas pārmazgā. Tiešām būs kāda tik stulba, lai priktu to turku fake, kurš vēl ir nošmulēts?
manameitene @ 20.08.2025 07:15https://www.1188.lv/zinas/elina-didrihsone-atklaj-cik-tukstosus-eiro-izmaksaja-vinas-rikotais-festivals/53170
magdalena333 @ 20.08.2025 14:2530-35tk? Nu tieši tā, šādi arī tiek atmazgāta tā naudiņa. Un te vēl bija jautājumi kā viņu atmazgā naudu. Šādi! Tā pat kā to darīja ar visiem iepriekšējiem saviem pasākumiem. Praktiski vienmēr vietu viņa saņem par brīvu vai noteikti ar lielu atlaidi, ēdiens sadarbībā, šoreiz paši cilvēki pirka, modeles tur ķēmojās pa velti, dekorācijas?? Kas tās par dekorācijām, izsmiekls. Tad kur tieši tur aizgāja 30-35tk? Interesanti zināt cik viņa pirms tam norakstīja par tiem saviem mentoringiem, remontiem utt?
Ciena @ 20.08.2025 11:31
Kādas, taču tak ir tik atkarīgas un redzot Didriksoni redzot ģībst, nopērk nevis Elyndi dēļ, vien, bet Elīnas tikko vilktas bez mazgāšanas drēbes, taču tas ir, kas wow??
Elīnas (wholesale) LUX kolekcijai pievienojušās jaunas drēbes. Vēl lielākas šausmas. :DCiena @ 20.08.2025 11:31
Kādas, taču tak ir tik atkarīgas un redzot Didriksoni redzot ģībst, nopērk nevis Elyndi dēļ, vien, bet Elīnas tikko vilktas bez mazgāšanas drēbes, taču tas ir, kas wow??
Gluži manas domas. :D Tas no LUXiņa. :D 70 eiro.sheidiya @ 20.08.2025 22:54Pirmā doma ieraugot šodienas didras outfitu, ar kuru vadīja mentoringu - par cik ņem stundā?
Jeez, uzvilkt kaut ko maucisku tā, lai kannas krīt ārā un knapi piesedz pēcpusi viņa pieprot. Atgādina nerātnās apkopējas tēlu no pieaugušo filmām ?
Jā tā izskatās .🥺🤦😢Bombīgā @ 20.08.2025 23:31https://failiem.lv/u/mruet9jx3v
Man vienigajai liekas,ka Didrene sagrieza arbuzu,ko lika galdaa un kad vina sez skatas video,vinai aiz muguras uz virtuves skapisa stav nazis un tad viena momentaa pieakrien Dzeisons un so nazi paker un aizskrien?
vai to" govs printu" nevarēja savādāk nosaukt.,smieklīgi izklausās😁CallMeAnnika @ 20.08.2025 23:11Elīnas (wholesale) LUX kolekcijai pievienojušās jaunas drēbes. Vēl lielākas šausmas. :D
Tūlit nedēļa pagājusi, bet neviens no produktiem, kas ir tik IEROBEŽOTĀ skaitā, nav sold out. :D
Bombīgā @ 20.08.2025 23:31https://failiem.lv/u/mruet9jx3v
Man vienigajai liekas,ka Didrene sagrieza arbuzu,ko lika galdaa un kad vina sez skatas video,vinai aiz muguras uz virtuves skapisa stav nazis un tad viena momentaa pieakrien Dzeisons un so nazi paker un aizskrien?
Ahh. Man tik žēl tā nabaga puika. Diez vai viņš uzsāks bērnudārza gaitas septembrī? Manējais jaunāks par 3 mēnešiem nekā Džeisons un septembrī sāks dārziņu. Viņam prieks un man arī. Uzskatu, ka nu jau būs gatavs.Tastastas @ 21.08.2025 14:08
Galvenais, ka Didrene var lūpas izstiepusi par sevi tīksmināties ?
Bērns - tas aukles pienākums
lieniite2015 @ 21.08.2025 18:24Ahh. Man tik žēl tā nabaga puika. Diez vai viņš uzsāks bērnudārza gaitas septembrī? Manējais jaunāks par 3 mēnešiem nekā Džeisons un septembrī sāks dārziņu. Viņam prieks un man arī. Uzskatu, ka nu jau būs gatavs.
Es tik skatos didras stories, ātri pārtinot protams, un redzu tikai lupatas, lupatas, fotosesijas un tīksmināšanās par sevi. Dara visu sevis labā, brīvos brīžus nu jau aizpilda ar dejošanu, lai nebūtu tik mājās pie dēla. Kāpēc dēlam nav dejošanas nodarbības? Kāpēc viņam nekas netiek? Kāpēc viņam dien dienā jāsēž mājās ar aukli un jāskatās angļu multenes? Kāpēc viņam neļauj attīstīties tie dumja vecāki? Kāpēc brīvdienā svētdienā viss, kas viņam tiek ir kafejnīca, šopings un rotaļu laukums? Tikko pēdējais mēnesis tika veltīts tam festivālam, dēls bija novārtā. Tagad arī, neizskatās, ka tiek gatavots dārziņam mēnesi iepriekš. Priekš kam viņš viņiem vispār ir, es nesaprotu. Ja mīlestība viņam no vecākiem tiek vienu reizi nedēļā. No aukles arī izskatās, ka jēgas nekādas, ja jau runā angliski vairāk nekā latviski, multenes skatās dien dienā. Kad Elīna filmējas mājās, visu laiku fonā redzamas multenes.
Kad viņiem beidzot daleks, ko nodara dēlam.