LadyBugy @ 20.05.2025 14:15Man vienigai liekās, kad tagat kaut kāds zinzino uzliesmojums ir IG? Anniņa, Elina, Arnita.... un visas lasa sinepju garudiņu un ir "ar dievu" (lasīt - putniem)?
aj Lab ir, nejauc iekšā pantene firmu. Viņa ar Garnier mazgāja un pantene ir labākais , kas man personīgi līdz.Devindesmitseptini @ 20.05.2025 09:43Kaut kad nesen taču nodeva analīzes pa 100+€ un tā sūdzējās, tik dārgi! Tagad par zinzino analīzēm klusē kā partizāns. Ka tik pašai izdevīgi. Iepriekš mazgāja matus ar lētajiem pantene šampūbiem, tad, kad vajadzēja reklamēt atpmy, vaii, šampūns 25€, kas ta tur, gandrīz kā par velti! Riebjas šādi cilvēki un nesaprotu, kur rodas tie, kas uzķeras.
Man arī liekas viņai ir menopauze.
Es domāju, ka viņām PV maksā par tās grāmatiņas citēšanu un dieva piesaukšanu, tas ir slēptās reklāmas paņēmiens.Esmu pārliecināta, Elinai par to labi maksā. Elinas fanes ir bez kritiskās domāšanas, un tādas vieglāk ievilkt sektā.Arī Anna sāk jau citēt to Sinepja graudiņu, ne jau tāpat vien.LadyBugy @ 20.05.2025 14:15Man vienigai liekās, kad tagat kaut kāds zinzino uzliesmojums ir IG? Anniņa, Elina, Arnita.... un visas lasa sinepju garudiņu un ir "ar dievu" (lasīt - putniem)?
sauliiite.paula @ 20.05.2025 14:17Klausījos vienu Tiktok live tiešraidi kur atpazīstama persona minēja, ka Didrihsoni ir visur kur var kādu naudu nosmelt un šajā gadījumā runa bija par šī brīža haipu par zinzinoo.
LadyBugy @ 19.05.2025 19:03
Bet MR var nebūt arī ja hormoni nav līdzsvarā, ēšana jau ņepričom. Nu ēšana arī ir svarigs faktors, bet es domāju, kad ar hormoniem tur kaut kas īsti nav. Bet labāk jau naudu izmest zinzino nekā atlauties labu ginekologu.