minniethemouse @ 30.06.2022 18:43
Facepalm.
Nu ko var liet. Nevar tādu piķi uz tirgus lupatām nopelnīt. Te kāds ir naivs
Zuziii @ 30.06.2022 19:02
Ja ir ļoti taupīgs uz ēdienu , kā Elīna + nemaksā nodokļus par darbiniekiem un vēl par so to , nav atvaļinājuma, slimibas utt naudas jāmaksā , vēl sur tur melnā kase un nodokļu nemaksāšana tad pilnīgi iespējams arī uz lupatām nopelnīt , gan jau vēl draudzē pareklamēt lai šie iet un palīdz tuvākajam pērkot viņa produktu , ceļojumi ir komandējums utt , viss iespējams …
astrida @ 30.06.2022 18:29Pat, ja dzīvoklis maksātu tikai 150tk, kas ir neticami, jo vakar tika ielikts Klijānu ielas mājas links, ka tāds dzīvoklis maksāja 250tk, tad vienalga tā nauda ir nopelnīta kādos 2 gados, jo tikai 5 gadus ir bizness, bet sākumā jau tādu peļņu nenesa uzreiz. Citi cilvēki visas dzīves laikā nespēj nopirkt tādu dzīvokli, tāpēc es apbrīnoju viņu apgriezienus to visu sasniegt pāris gadu laikā.
amoreamore @ 30.06.2022 19:50
Pa 250k tika ielikts dzīvoklis ar remontu, pilnībā pielāgots dzīvošanai. Elīna nopirka bez apdares. Tas dzīvoklis vispār nav nekas ekskluzīvs. :D tad jau es savējo varu saukt par ūber max extra bombisko dzīvokli. :D
es līdz 5 mēnešiem baroju pati.Bordo @ 30.06.2022 18:01
Un vai jūs pašas barojāt vai ar maisījumu?
astrida @ 30.06.2022 18:29Pat, ja dzīvoklis maksātu tikai 150tk, kas ir neticami, jo vakar tika ielikts Klijānu ielas mājas links, ka tāds dzīvoklis maksāja 250tk, tad vienalga tā nauda ir nopelnīta kādos 2 gados, jo tikai 5 gadus ir bizness, bet sākumā jau tādu peļņu nenesa uzreiz. Citi cilvēki visas dzīves laikā nespēj nopirkt tādu dzīvokli, tāpēc es apbrīnoju viņu apgriezienus to visu sasniegt pāris gadu laikā.
Zuzuu10 @ 30.06.2022 20:13es līdz 5 mēnešiem baroju pati.
Balalala @ 30.06.2022 20:01Nu jocīgas 200 mammites ( es tai skaistā) pudele ūdenim tak ir paredzēta pienam nu. ? Kā jūs nesaprotat. Eh labi, ka didra paskaidroja.
astrida @ 30.06.2022 20:44Tiešām te neviens nesaprot, ka pat tad, ja viņi dzīvokli pirka 2 gadus atpakaļ kaut vai par 120tk (kaut gan domāju daudz dārgāk), tas nozīmē, ka bizness vēl nemaz tik ilgi nebija darbojies, bet viņi jau nopirka tik dārgu dzīvokli. Tātad pelna milzīgu naudu, jo vel nopirka 2 jaunus auto. Ir cilvēki, kas vecām padomju bloka mājām ņem kredītus uz 20-30 gadiem, bet te jaunieši apmēram gada laikā sapelna ap 200tk dzīvoklim (remonts arī nav lēts un daudzi grib pelēko apdari, lai var uztaisīt pēc savas gaumes).
minniethemouse @ 30.06.2022 20:43Man vislabāk patika "es taču nebūšu 24 h blakus" ? ? ? ? ? ? ? ?
Kurš gan šaubās
astrida @ 30.06.2022 20:44Tiešām te neviens nesaprot, ka pat tad, ja viņi dzīvokli pirka 2 gadus atpakaļ kaut vai par 120tk (kaut gan domāju daudz dārgāk), tas nozīmē, ka bizness vēl nemaz tik ilgi nebija darbojies, bet viņi jau nopirka tik dārgu dzīvokli. Tātad pelna milzīgu naudu, jo vel nopirka 2 jaunus auto. Ir cilvēki, kas vecām padomju bloka mājām ņem kredītus uz 20-30 gadiem, bet te jaunieši apmēram gada laikā sapelna ap 200tk dzīvoklim (remonts arī nav lēts un daudzi grib pelēko apdari, lai var uztaisīt pēc savas gaumes).