DaigaTaiga @ 10.05.2022 10:22Ir man bijuši vairāki jaunības periodi dzīvē (viens no tiem Didras vecumā), kad no teiksim 53 kg ir nomests uz 45, un tad tiešām kaut kāda augstprātība parādās par iegūto plakano vēderu, ka pat veikalā pie sevis varēju par svešu sievieti nošausmināties, ka viņai jau nu ar saviem 2 liekajiem kg to čipsu paku nevajadzēja ņemt... Sievietēm, kas vienmēr ir ļoti tievas, nevis tikai uz pusgada vai gada periodu, tas laikam neuznāk, jo ir pierasts. Kad šis mindsets zūd un šausmināšanās par citu riepām izplēn, tad arī pašai kilogrami nāk atpakaļ. Visos citos dzīves posmos citu izskatam nepievēršu uzmanību, bet notievēšanas periodos arī mazliet pārvēršos par vērtējošu cilvēku.
Žēl gan, ka Didrai tas uznāca tieši grūtniecības laikā, bet cerams, ka bērniņu tas nekādi neietekmēs :)
Val @ 10.05.2022 09:19Meitenes, kā jūs pārtinat to live video uz priekšu? Man nesanāk ?
Val @ 10.05.2022 09:19Meitenes, kā jūs pārtinat to live video uz priekšu? Man nesanāk ?
😄😄😁😁Lukreecija @ 10.05.2022 11:35Par to 3in1 - nemāk angliski līdz 3 aizskaitīt :D
Pa dienu man ir suprise.
Elīna, tas, ka tu dažus vārdus māki angliski nekas labs nav.
Varbūt tad taisi Omniva par free, 5% discount visām lietām, pants tikai par 19,99, blūzīte tikai today
protams, ka viņai ir problēmas. viņa tikai cenšas to ik pa laikam oponēt, ka viss esot labi un vienkārši bēbis aizņēmis visu kuņģa vietu. arī live teica, ka pirms gada esot izskatījusies pufīga. laikam vēl minēja, ka var redzēt tajās bildēs, kur reklamē V veida izgriezuma topu. es atvainojos, bet ko??? viņai bija normāls augums.BB @ 10.05.2022 13:58Nu te jau ir cits variants, kāpēc negatavojas... un ar ēšanu viņai tiešām smagas problēmas
Karbonadetaukaina @ 10.05.2022 12:24Es kad pirmo bērnu dzemdēju, man līdz pēdējai dienai nebija gandrīz nekas nopirkts!( vienīgais autosedeklis, viena pamperpaka, un dažas drēbītes!) Viss pārējais tika sagādāts apmēram 3 dienu laikā pēc bērna piedzimšanas! Kāpēc? Jo radiniece bērniņu iznēsāja, bet dzemdībās radās sarežģījumi un bērniņš pēc RAN pasākumiem tomēr neizdzīvoja! Un iedomājieties, cik sāpīgi ir tas un Tu vēl aizej mājās un skaties uz visām tām sapirktajām lietām, tas uzreiz dod vēl emocijas! Tāpēc es neko diži nepirku! Un te es ar neuzskatu neko traku, ka Didra nav visu sagatavojusi!
Visur citur gan ir čukča!
Karbonadetaukaina @ 10.05.2022 12:24Es kad pirmo bērnu dzemdēju, man līdz pēdējai dienai nebija gandrīz nekas nopirkts!( vienīgais autosedeklis, viena pamperpaka, un dažas drēbītes!) Viss pārējais tika sagādāts apmēram 3 dienu laikā pēc bērna piedzimšanas! Kāpēc? Jo radiniece bērniņu iznēsāja, bet dzemdībās radās sarežģījumi un bērniņš pēc RAN pasākumiem tomēr neizdzīvoja! Un iedomājieties, cik sāpīgi ir tas un Tu vēl aizej mājās un skaties uz visām tām sapirktajām lietām, tas uzreiz dod vēl emocijas! Tāpēc es neko diži nepirku! Un te es ar neuzskatu neko traku, ka Didra nav visu sagatavojusi!
Miss Dee @ 10.05.2022 15:50Es gan domāju, ka Elīna ir ļoti resna vēl joprojām. It īpaši tagad, kad stāvoklī - tā kā tāda govs! Viņai vajag ēst mazāk, šitā tak var ātri vien kilogramus ēdot ēdot visas tās viņas sēņu zupas un kafiju!
Vienmēr tak var būt vēl. tievāka. Tsk, tsk, tsk... Lai tak paskatās iedvesmojas no citām instagrammerēm.
.
.
.
... Elīna šito izlasīs un skaties, rīt sāksies vēl striktāka diēta, tikai uz ūdens un 2 salatlapam. ?
KlimpaKlinta @ 10.05.2022 16:03Elinai ar Mellu ir sadarbība!!!
Kapec vina neliek sadarbiba reklamejot..
viņa ir ielikusi #KlimpaKlinta @ 10.05.2022 16:03Elinai ar Mellu ir sadarbība!!!
Kapec vina neliek sadarbiba reklamejot..
Jaunajos ir, pirmajos nebija :)Adelekaln @ 10.05.2022 16:12viņa ir ielikusi #