Nemierīgā @ 31.03.2021 14:50Es pareizi saprotu ? Katz ir tā pati Rēzija no Fashion Police grupas administratoriem?
Ja tā, tad gaidu visu pārējo. Noteikti jūs vislabāk zinat, kas tur notiek aizkulisēs.
PS. Ļoti skaista un forša meitene liecies pēc profila spriežot.
Laylla @ 31.03.2021 14:50@miss99 :D million, nil?
Nemierīgā @ 31.03.2021 14:45Neizdevās kļūt slavenai kā dziedātājai, vismaz paliks atmiņā kā feiku veidotāja un skaudīga mele. Urrā!
Linducis @ 31.03.2021 14:58Wow... interesanti gan. Kādas sakritības. Visu laiku šādi kādu nomelnot, meklēt kaut kādus pierādījumus, kur jums tam visam laiks atrodas ? šeit ir skaidrs viens, ka pašas neesat ne kripatiņu labākas ne par Elīnu ne par Kristīni. Kā var tik pretīgi runāt un apsaukāties. Vienīgais labums ir tāds, ka šeit esi anonīms. Bet mūsdienās mani vairs nekas nespēj pārsteigt :) nezinu gan kurš vainīgs, kurš nav un kurš ir kurš, bet šis jau ir par traku. Cik ļoti kādam jābūt apmātam ar Elīnu vai Kristīni vai ar kaut kādām grupām, meklēt, ložņāt, kurināt naidu. Skaudība ne pie kā laba nenoved un tas ir viss ko es šeit redzu :) tiešām neviena te nav labāka, nenoliegsiet, bet nu interesanti palasīt, tas gan :)
Linducis @ 31.03.2021 14:58Wow... interesanti gan. Kādas sakritības. Visu laiku šādi kādu nomelnot, meklēt kaut kādus pierādījumus, kur jums tam visam laiks atrodas ? šeit ir skaidrs viens, ka pašas neesat ne kripatiņu labākas ne par Elīnu ne par Kristīni. Kā var tik pretīgi runāt un apsaukāties. Vienīgais labums ir tāds, ka šeit esi anonīms. Bet mūsdienās mani vairs nekas nespēj pārsteigt :) nezinu gan kurš vainīgs, kurš nav un kurš ir kurš, bet šis jau ir par traku. Cik ļoti kādam jābūt apmātam ar Elīnu vai Kristīni vai ar kaut kādām grupām, meklēt, ložņāt, kurināt naidu. Skaudība ne pie kā laba nenoved un tas ir viss ko es šeit redzu :) tiešām neviena te nav labāka, nenoliegsiet, bet nu interesanti palasīt, tas gan :)
Laylla @ 31.03.2021 15:00https://failiem.lv/u/fp8h96uw2 grupā pat centās attaisnot sevi
blacke @ 31.03.2021 15:08
Kristine Miljone made this group hidden from search and other places on Facebook.
Pat fashion police grupu paslēpa..
LindaPo @ 31.03.2021 15:09
Miljone lika citiem cilvēkiem ciest, tagad nezin kā visus savus sūdus savākt kopā. Vienīgais, ko spēj izdarīt ir izdzēst grupu :D