piekrītu, protams, ka nav jābūt uzņēmējam, lai būtu veiksmīgs, bet šī nemitīgā aprunāšana liecina, ka cilvēks nav iekšēji laimīgs ar sevi un nav veiksmīgs savā dzīvē. Un ļoti labs piemērs tam ir jūsu pieminētā Lindaperla (nejaukt ar mani), es tos komentārus, un vispār ne tikai viņas komentārus lasot, patiesi šausminājos, jo šķiet, ka daudzām dzīve sastāv no šī foruma un aprunāšanas.Katz @ 30.03.2021 19:43Nav jābūt uzņēmējam, lai būtu veiksmīgam. Bet vismaz veselīgā līmenī domāt, nevis aprunāt nonstop.
apšulapa @ 30.03.2021 19:49O tā tiešām ir Katz? Izskaties forša ?
viņa ir klauns un par klauniem smejas😁Linducis @ 30.03.2021 20:04Vēl vēlos piebilst, lai gan mani Elīnas vizuālais tēls jeb izskats neuzrunā, nedz arī viņas piedāvātais apģērbs, taču viņa ir veiksmīga. Ar visiem skandāliem viņa ir panākusi to, ko viņa ir panākusi, un bizness notiek. Taču šeit es novēroju, kā jebkuru mazāko solīti viņa sper, tā tiek apsmieta. Varbūt ir reizes, kur tiešām viņa ir izgāzusies, īsti nezinu, jo nesen tikai viņai sāku sekot tīri intereses pēc. Kristīni es gan atceros no OKartes laikiem, un atvainojiet, piedodiet, tās jūsu Lindasperlas komentāri nelīmējas kopā ne ar Kristīni kā personību, ne ar to ko viņa dara. Man reiz vectēvs teica: “ja tevi aprunā, tas ir labi”... daļēji jau piekrītu... ja veselīgi aprunā. Bet ja tevi izsmej un apņirdz tad jau problēma nav tevī, bet gan tajā cilvēkā, kas to dara. :)
kāpēc lai šī meitene būtu lindaperla? tikai tāpēc, ka tev uzrakstīja? ai nu beidz.Kristīne Miljone @ 30.03.2021 19:07Meitenes, man vienalga ko jūs par mani runājiet, vai es esmu lūzere, lupata, fake utt, uz priekšu, tā turpiniet, bet izlasot šo visu, lūdzu nepiedēvējiet man kaut kādas Lindas vai vēl sazin ko. Man tomēr valodiņa nedaudz kulturālāka un man nav nekādas vēlmes šeit diendienā sēdēt un apspriest Didrihsoni. Man tiešām ir citas lietas ar ko nodarboties. Lai jums veicas atrast foršākas nodarbes, Didrihsone jau sen nogājis etaps :)
Un iespējams jūsu man piedēvētais konts ir šī meitene, lai gan nav vienīgais no kuriem sabira DM. Kā tādi mazi bērni, goda vārds ? bet manu vārdu ar kaut kādiem kontiem lūdzu nepiniet iekšā.
https://failiem.lv/u/mxdxpmf4m
ko ar šo vēlējies pateikt? @Katz vienmēr ir izteikusies akurāti, lai gan dažreiz asi. Gribēji nokaunināt? Nesanāca.Lindaperla @ 30.03.2021 18:38Un bez tevis zane rēzija jeb katz ir kāda diena šeit? ?
Laylla @ 30.03.2021 21:13kāpēc lai šī meitene būtu lindaperla? tikai tāpēc, ka tev uzrakstīja? ai nu beidz.
nu bet kapec ne? Kāds sakars tam shine ?:DKatz @ 30.03.2021 21:32Nesaprotu kādēļ Kristīne man uzkarināja zanes profilu un jūs pavilkāties,
otrs, vari nerakstīt tagad no abiem profiliem, jo kā jau teicu, pati sevi nodevi.
Kā domā paskaidrot šo, ne-Kristīne?
ps. ar astoņu minūšu intervālu.
Laylla @ 30.03.2021 21:36nu bet kapec ne? Kāds sakars tam shine ?:D