fifa @ 18.03.2021 19:40Man ir tā pidžamma ar mežģīņu maliņām, kura ir gan Elīnai, gan bija arī siluetam. Nopirku melnu un viņa taaaaa krāso gultas veļu, man pirmo reizi tā. ?
noskatījos :D cringe. Sekss kaut vai uz ielas :DSaulīte1997 @ 18.03.2021 15:50https://xtv.lv/stv/video/0MrpkLZ1N4n-kad_vinas_satiekas_2_sezona_8_epizode
Kuras neredzēja, šeit var noskatīties bezmaksas.
lauķi.Greyworld @ 18.03.2021 22:40Es arī nedaudz paskatījos. Acīs krita tā nemitīgā dīdīšanās un skaļie smiekli. Tur vēl ir kur augt. Uz vadītāju fona Elīna atgādināja tīni.
hahahhahahahahhahaha:Dcore @ 18.03.2021 23:46Atgādina kaut ko no multfilmām :D viņas logo varētu būt viņa visās iespējamās vietās ar kafijas glāzi rokā :D
Greyworld @ 18.03.2021 22:40Es arī nedaudz paskatījos. Acīs krita tā nemitīgā dīdīšanās un skaļie smiekli. Tur vēl ir kur augt. Uz vadītāju fona Elīna atgādināja tīni.
haha, es NEKAD neprecètos ar vīrieti ar kuru iepriekš neesmu gulējusi 😀cupcake2 @ 19.03.2021 10:17Skatos to STV raidījumu un nesaprotu, kā tādu sviestu var dzīt (konkrēti par to negulēšanu līdz kāzām).
Pirmkārt, viņa tik kategoriski stāsta, cik slikti ir ar vīrieti pārgulēt, ka vairs nav iespējams normālu komunikāciju izveidot, kad viņai pretī sēž 3 sievietes, kuras visdrīzāk nav gaidījušas līdz kāzām (ok, es nezinu par visu viņu attiecību statusu), bet principā viņa pasaka - jūsu vīriem jūs interesējat tikai, lai pārgulētu.
Otrkārt, tas uzskats - ja pārguļ, tad skatās tikai kā uz seksuālu būtni, bet, ja nē, tad skaidri tevi redz kā cilvēku. Kāds "skaidri redz", kad, atvainojos, olas zilas no gribēšanas? Manuprāt, tieši pretēji - kad tu iekāro otru cilvēku, bet saproti, ka nekas šodien, rīt nebūs, vienīgais, par ko tu vari domāt, ir par to dienu, kad tas beidzot būs, iztēloties kā tas būs.
Ok, bet ko es varu spriest par atturēšanos līdz kāzām, sēžot te neprecēta ar mazu brīnumiņu vēderā. :D