C00L Dzipsy @ 15.03.2021 13:24
Delfos ieliktas bildes pirms un pēc, esmu šokā. Viņa bija ļoti skaista meitene pirms visām plastiskajām operācijām. Tās brežņeva uzacis ir par lielu, lūpās filleri šķībi, zobi tagad par lielu, krūtis gaumes jautājums, bet man nepatīk tagadējās, izskatās kā sacementētas.
Ne vienmēr vairāk nozīmē labāk. Sapis** visu ko vien varēja sapi**! ?
Shayk @ 15.03.2021 13:40Butu uztaisijusi deguna operaciju un miers. Ne, te lupas ka 2 gliemjus uzbliez, tad uzacis pa pus pieri uzzime, ka tik deguns mazaks izskatas.?♀️
par degunu tās ir pilnīgas muļķības. Ne tādēļ taisīja operācijas visur citur.vivii @ 15.03.2021 16:35Interesanti, kur tur ir loģika, ka ja tev nepatīk deguns un gribas viņu kaut kā izmainīt, notušēt, padarīt neuzkrītošu utt. sauciet kā gribat, tad kāpēc viņa neuztaisīja vienkārši deguna plastisko operāciju?
Bet labāk ir sašpricēt lūpas un iespējams, ka visu seju, nokrāsoties un notonēties kā purva rupucim, sakontūrēt visu uz sejas, lai tikai neredz degunu ? un krūtis arī ielika, lai novērstu uzmanību no deguna? :D
Ja reiz deguns tā nepatīk, tad labāk uztaisīt degunam operāciju nekā krūtis uzpūst. Viņai ir dzelžaina loģika!
gribēja pateikt, ka nelasa presi, jo tur nekam nevar ticēt, ā un, protams, tāpēc, ka nav laika.DaicyDaicy @ 15.03.2021 16:45Un ko viņa ar to jautājumu grib pateikt , ka visas ziņas par viņu dzeltenajā presē ir fake? ?
Vai ne 😂😂😂😂123annna @ 15.03.2021 16:51“Neesmu lasijusi. Man smagi vienalga”
Lielakam ticamibas momentam tak vareja uz to bridi noturet skatienu kamerā ?