DaicyDaicy @ 10.03.2021 09:44Tās kājas viņa jau automātiski atšauj uz aizmuguri ?
teja2525 @ 10.03.2021 11:08
Es domāju Vabrūt viņai vai iet uz baletu? Tas kājas kaa viņa uz tiem pirkstiem stāv, reāla divainiba viņā.
tie cilvēki, kas tur iepērkas, maksā par elīnas ambīcijām nevis kvalitatīvu apģērba gabalu. Uz to naivo meiteņu rēķina viņa var atļauties tagad veikalu Rīgas centrā.Bellatresa @ 10.03.2021 14:29Zinu veikalu, kur arī īpašniece pati brauc uz Poliju (nezinu, kā tagad) , viņai ir līdzīgs sortiments kā Elīnai. Ādas bikses maksā 18-19eur, tāpat visādi kardigani un džemperi, topiņi, apavi, bet cenas ir daudzreiz lētākas. Tajā pašā Siluetā, drēbes ir lētākas nekā Elīnai. Es tiešām nesaprotu tās naivās meitenes, kuras pērk drēbes un apavus ar tādu uzcenojumu. Vēl ar lepnumu saka , ka pirkts Butterfly. Es personīgi nepazīstu, kuras tur iepērkas. Vienīgi caur IG zinu meiteni, kura tur iepērkas, vēl nav pilngadīga. Pati neesmu sūtījusi un nemaz netaisos.
Lindaperla @ 10.03.2021 14:41tie cilvēki, kas tur iepērkas, maksā par elīnas ambīcijām nevis kvalitatīvu apģērba gabalu. Uz to naivo meiteņu rēķina viņa var atļauties tagad veikalu Rīgas centrā.
fesītī grupā tagad tieši jautā par sporta kostīmu un palasot komentārus var arī redzēt kas tad tur iepērkas 😀Meitttene @ 10.03.2021 14:41Mana māsīca pērk visas drēbes no Butterfly, 27.gadi.?♂️ un nē, nav no laukiem, visu mūžu dzīvo Rīgā. ?
Bet es gan esmu no laukiem. ? neiepērkos pie viņas, jo bija divas vilšanās pirmsākumos un tagad vienkārši nepatīk viņas piedāvājums. Sākumā apģērbs bija sievišķīgs, tagad tāds tīņu vecumam paredzēts, un tie sporta tērpi... es tiešām atvainojo tām kurām viņi patīk, bet nu Dāmas... nu, nē, sporta tērpiem, ja vien neej uz sporta zāli.
Lindaperla @ 10.03.2021 15:03Es tiešām nekad mūžā neko tādu nevilktu mugurā kombinācijā ar vāļenkiem ??♀️?
Vai kāda zin kur var iegādāt tādas bikses kādas viņai šorīt kājās UK ietvaros? Baigi iepatikās.
Lindaperla @ 10.03.2021 16:53Elīna nebadojas, elīna nevemj.... ?
Ēst karotīti griķu izrādās nav badošanās ?
😂😂😂DaicyDaicy @ 10.03.2021 17:31Tur jau uzacis var savilkt kopā ar laineri ??