123annna @ 09.03.2021 20:27Musu balodīši atkal Polijā? ?
ļoti daudz mazas meitenes seko, paskatoties komentārus, ap 10 gadiem bērni raksta komentārus cik viņa skaista utt...0meitene0 @ 09.03.2021 21:24Man tieši liekas, ka Elīnas auditorija ir 25-35 dāmas no laukiem (nekāds heits laukiem ) , jaunajām meitenēm vairāk interesē brendi un viņas aktīvi seko trendiem, butterfly tirgo drēbes , kas bija stilīgas gadus 5 atpakaļ. :D
man kāreiz viņas auditorija vairāk asociējas ar to klasisko vientuļo daudzbērnu -nāc strādāt no mājām mīlu greenway, amway, nl - māmiņu,kas visu laiku sēž mājās pie datora un telefona 😁 (p.s. nav nekas ne pret daudzbērnu māmiņām, spriežu pēc "tu mani iedvesmo, ai,cik super piemērs tu esi" komentāriem viņas live, igtv un komentāros 😁😄Mercury6 @ 09.03.2021 20:29Vispār interesants temats par pirktspējīgo auditoriju. Kā jums liekas, kāda ir viņas auditorija? Man jau izskatās, ka aptuveni 16-25 gadus jaunas dāmas pārsvarā, noteikti ir arī jaunākas un vecākas, bet nu tā vidēji. Tādām var reklamēt lētus produktus, tos pašus paštonējošos, tā jau 17 gadīgai meitenei goda lieta, noteikti atrastu arī tos 30 eiro. Man liekas, ka viņai tādas 25 un vairāk gadi meitenes nopietni neseko, vairāk ierēc un pastalko un ar to arī viss beidzās.
AgnetAa @ 09.03.2021 21:04Varbūt filmējas tajā balss maskā? ? bet nu diez vai, bet jocīgi tāpat, viņa tak filmē visu 24/7 ?
Shayk @ 10.03.2021 10:37Kapec vina stav uz pirkstgaliem vienmer, kad runa??
Vai kāda no Jums pazīst kādu kas iepērkas pie Elīnas?