blacke @ 24.02.2021 00:02Es nevienu neaizstāvu, bet nu piemēram, ja es būtu laimējusi to iphone un man tagad šitāds neids rakstītu, es arī viņu pasūtītu trīs mājas tālak, negribētu tagad nekādā drāmā iesaistīties. Ja vēl cilvēks,kas neseko šitādām drāmām līdzi un nesaprot kāpēc vispār raksta. Nē, nu kas zin, bet ja es būtu viņas vietā un pat ja man būtu tas telefons, neko nesūtītu.
Laylla @ 24.02.2021 10:45Vai tikai es tagad kaut ko neatklāju? Hm. Elinai story kuri ir filmēti uzreiz augšā parādas filtra nosaukums, bet tie kas ir saglabāti un pārtaisīti, ielikti vēlāk tāda nav.
Tā tad secinajums- ja augšā neredz filtra nosaukumu tad story ir sataisīts jau iepriekš :D varbūt maldos
cupcake2 @ 24.02.2021 10:50
Es gan tieši pretēji. Ja viss būtu godīgi, tad es atbildētu ar pierādījumiem, lai tāds tirliņš Neids aizveras.
Un noteikti nebūtu tas cilvēks, kas ietu un uzreiz pārdotu, jo to Iphone es gribu, bet man žēl tādu naudu maksāt. :D
vai ne?! Es arī atbildētu, kaut vai ar diviem vārdiem - jā saņēmu! Viss. Atbildēt uz ziņu nav grūti :Dcupcake2 @ 24.02.2021 10:50
Es gan tieši pretēji. Ja viss būtu godīgi, tad es atbildētu ar pierādījumiem, lai tāds tirliņš Neids aizveras.
Un noteikti nebūtu tas cilvēks, kas ietu un uzreiz pārdotu, jo to Iphone es gribu, bet man žēl tādu naudu maksāt. :D
tad tas story video ir veeeel pārtaisīts pēc saglabāšanas. 100% mauc vel pa virsu kādu filtru utt.blacke @ 24.02.2021 10:55Par filtriem šķiet tomēr nebūs taisnība vai arī es nezinu, pamēģināju ielikt storiju ar filtru, vienu pa taisno filmētu ieliku, vienu tadu pašu saglabāju un liku no galerijas, apskatījos no cita profila un abos variantos augšā rādijās filtra nosaukums.
Laylla @ 24.02.2021 10:45Vai tikai es tagad kaut ko neatklāju? Hm. Elinai story kuri ir filmēti uzreiz augšā parādas filtra nosaukums, bet tie kas ir saglabāti un pārtaisīti, ielikti vēlāk tāda nav.
Tā tad secinajums- ja augšā neredz filtra nosaukumu tad story ir sataisīts jau iepriekš :D varbūt maldos
kas tur ir?Laylla @ 24.02.2021 10:58Interesanti kāpēc komentārus nedzēš pie "konkursa" video, tur tie nav glaimojoši
aha, nākamais konkurss būs un tik un tā cilvēki aktīvi piedalīsies 😂Blanche @ 24.02.2021 11:00Arī sakumā neticēju, bet tagad jau aizdomīgs pasākums šķiet. Un, kāpēc tlefona ieguvēja nevarēja uzrakstīt, kāpēc telefons nav pie viņas un viss. Varēja pateikt pārdevu utt. vai vienalga, ko izdarīja ar balvu.
Es speciāli vēl aizsūtītu cilvēka profilu pie ka ir mobilais, lai tikai parādītu, ka konkurss ir bijis īsts, tas jau arī Elīnas intereses. Bet nu kaut kāda afēra tur ir.
par to ka fake konkurss un pie katra no komentāriem pluss 20 likeAnnijaB @ 24.02.2021 10:59kas tur ir?
Un šim profilam seko elīna, viņas mamma un taurenis .... nu wtf is going on.
izlasi tālāk komentāru, kur to ari pateicu, jo pārteicos.Redrose @ 24.02.2021 11:07
Ko?? following nozīme to kam TAS profils seko, tā tad tas fake profils seko Didrihsonei, viņas mammai un Naurim, nevis viņi seko profilam. ? followers norāda to kuri seko profilam. ??♀️
tas zem vairākām bildēm starp citu. Palasiet komentārus zem kamieļa bildēm. Ja vēl nav izdzēsti.Laylla @ 24.02.2021 11:04par to ka fake konkurss un pie katra no komentāriem pluss 20 like