vivii @ 21.02.2021 11:08
Cik labi, ka ir vēl kāds šajā forumā, kas tā domā! ????????
Es tieši gribēju pieminēt, ka turīgi cilvēki nelielas un nepērk jaunus telefonus, jo viņiem principā ir vienalga ??
Jo finansiāli brīvāks tu esi, jo mazāk tev kaut ko vajag un gribas izlekt, kādam kaut ko pierādīt, jo tu vienkārši zini, ka tev viss ir ok un nevienam nekas nav jāpierāda
Maddie227 @ 21.02.2021 11:02Atkal jau mērās, lai zinātu, cik drīkst ēst?
core @ 21.02.2021 11:43Nu man gan šī mērīšanās neliekas normāla, lai zinātu vai var ēst, pie tam to visiem atrādīt un vēl filmējoties stāvēt uz pirkstgaliem. Kuru viņa māna?
vivii @ 21.02.2021 11:08
Cik labi, ka ir vēl kāds šajā forumā, kas tā domā! ????????
Es tieši gribēju pieminēt, ka turīgi cilvēki nelielas un nepērk jaunus telefonus, jo viņiem principā ir vienalga ??
Jo finansiāli brīvāks tu esi, jo mazāk tev kaut ko vajag un gribas izlekt, kādam kaut ko pierādīt, jo tu vienkārši zini, ka tev viss ir ok un nevienam nekas nav jāpierāda
Satori @ 21.02.2021 11:16
Es atbalstu to. No vienā treneres arī dzirdēju, ka iesaka svērties katru rītu, lai kontrolētu sevi. Es arī to daru, lai apmēram zinātu, kad ir pa daudz un vajag piebremzēt. Tas strādā, lai uzturētu savu komforta svaru.
Clara @ 21.02.2021 12:30
Viens ir svērties, otrs ir mērīt vidukli ar mērlentu...
Haizivs @ 21.02.2021 12:22
lol. Tā kā ir sanācis, ka piederu šai turīgo cilvēku kategorijai, varu uzreiz pateikt, ka nav tā, ka mēs visi taupam naudu, man patīj tērēt... ļoti.. ir sanācis arī 70 t. 2 mēnešos :)) , tā kā tas ir bs par taupīšanu... bet... visi kā viens turīgs cilvēks smagi strādā... Un es nerunāju par turīgiem cilvēkiem - jauna mašīna, bet gan par.turīgiem cilvēkiem, kad ir padsmit nekustamie īpašumi u.t.t. ( man ir 19 dzīvoklīši..., tas maziņš flex, lai saprastu par kādu turību ir runa, un ka.varu paust viedokli par šo jautājumu) . Tādi ir mani novērojumi - nauda= ieguldīts efektīvs smags darbs . Un ne es, ne mani paziņas nepiedalītos šādos konkursos
Yustin @ 21.02.2021 13:15https://failiem.lv/u/j9sy9ce9e
Kase ir kalkulators un melna lāde? ?
core @ 21.02.2021 13:39Nav par uzspēlētu pateikt viena storijā, ka viss ir afigenna, reali viss ir kārtībā, viss ir bumbās, reāli sirdī ir miers