Bjork @ 21.02.2021 01:02jā, esmu lasījusi un dzīvē redzētā pieredze liek secināt, ka nosliece uz vienu vai otru atkarību mantojas ģenētiski. Bet vai tā paša dzimuma iekārošana ir uzskatāma par atkarību vai noslieci? Es nedomāju, ka homoseksuālisms mantojas. Bet atzīšos, cēloņus neesmu meklējusi tam, jo nav iepriekš interesējis.
Redrose @ 21.02.2021 07:57Un? Es ceru, Tev tas ir sarkasms. Tagad Tu tos visus kuri piedalās konkursos ( ne tikai Elīnas veidotajā) nosauc par kaut kādiem nenodrošinātiem sabiedrības slāņiem? Oh, well done! ??
Un kāda starpība kam viņi domāti? Loģiski lai būtu vairāk folloveru, priekš tam jau viņi domāti. Ir 21.gs. Ja cilvēks par brīvu var iegūt telefonu vai ko citu, loģiski , ka cilvēki ies un piedalīsies un tur nav nozīmes cik viņi ir izglītoti vai nav un maciņam arī nav nozīmes. ??♀️
GoodForYou @ 21.02.2021 10:36Ja tas puisis, kurš ir ar netradicionālo orientāciju un rakstīja heita komentāru, pieņems dāvanu, tas liecinās par to, cik viņš ir divkosīgs. Tātad viņš uzskata, ka Elīna ir slikta, bet, ja viņam kaut ko uzdāvina, tad pieņem. Galīgi nav sevis cienoši. :)
Redrose @ 21.02.2021 07:57Un? Es ceru, Tev tas ir sarkasms. Tagad Tu tos visus kuri piedalās konkursos ( ne tikai Elīnas veidotajā) nosauc par kaut kādiem nenodrošinātiem sabiedrības slāņiem? Oh, well done! ??
Un kāda starpība kam viņi domāti? Loģiski lai būtu vairāk folloveru, priekš tam jau viņi domāti. Ir 21.gs. Ja cilvēks par brīvu var iegūt telefonu vai ko citu, loģiski , ka cilvēki ies un piedalīsies un tur nav nozīmes cik viņi ir izglītoti vai nav un maciņam arī nav nozīmes. ??♀️
Parādi man kaut vienu cilvēku, kurš ir finansiāli nodrošināts, ar labi apmaksātu darbu vai pieder savs uzņēmums, nedzīvo īrētā Pļavnieku dzīvoklī un piedalās šāda veida konkursos? 😁 Kādēļ finansiāli nodrošinātiem cilvēkiem piedalīties konkursos, kur var laimēt šampūnu, iPhone, desas un kāpostus?
GoodForYou @ 21.02.2021 10:50
Es. Es ļoti reti piedalos konkursos un izvērtēju, kur piedalīties, ti, par kaut kādu atslēgu piekariņu vai krūzītes nepiedalīšos. Taču, ja ir foršas, lielās balvas - kāpēc ne? Pirmkārt, ir patīkami saņemt kaut ko dāvanā. Otrkārt, ja tu būtu labi finansiāli nodrošināta, tad zinātu, ka daudzi šādi cilvēki nemaz nemētājas ar naudu pa labi, pa kreisi, pirkdami sev pašus jaunākos iphonus. Tas drīzāk ir raksturīgs tiem, kas dzīvo uz kredīta un tikai grib izskatīties turīgi.
Protams, ja es uzskatītu, ka Elīna ir monstrs, es nepiedalītos. Man pret viņu nav nekā negatīva, tā kā nesaskatu nekādu problēmu.
Esmu piedalījusies arī Marijas Jansones konkursā par Amoralles tērpu un vēl pāris konkursos, kur balvas šķiet gana patīkamas. :)
Maddie227 @ 21.02.2021 11:02Atkal jau mērās, lai zinātu, cik drīkst ēst?