Leula @ 18.02.2021 21:07Vai ne. Cik daudz cilvēku neaprunā publiski apaļos. Noliek, noniecina. Bet tas jau ir ok, nedod Dievs pateiks ko ne tā par gejiem un lesbietēm. Tas ir taču tabu, saki tikai labu vai neko.
Bet kādēļ sabiedrība ļauj apsmiet cilvekus ar lieko svaru, kādēļ netaisa tādu drāmu par šo?
Un nē es neesmu homofobe, man kaut kā vienalga kas kuram cilvēkam notiek galvā vai guļamistabā.
Luī @ 18.02.2021 21:11Leula, tu tik tiešām nesaproti atšķirību starp apcelšanu un tiesību ierobežošanu? Apcelt nav smuki, protams. Bet cilvēktiesības ir kas pavisam cits, nesalīdzināmi cits.
Es neredzēju Elīnas atbildi jautājumam par LBGT+, bet šis haips par to manuprāt ir nevietā.
Tu tak saproti, ka Elīnai seko 80’000 cilvēku un viņi iespaidojas no visa ko viņa saka?
Nu ok, nav 80’000, pirktie sekotāji atkrīt. Bet Elīna ir daudzu jauniešu elks, viss ko Elīna saka, viņi uzsūc savās smadzenē kā sūkļi!
Leula @ 18.02.2021 21:15
Nu ja tajiem 80’000 nav savas galva aiz pleciem un ir bez prata, kuram var pateikt vienu vārdu un vins uzreiz būs par, nu pasi vainīgi. Dzīvē veiksies. + influenceri nav atbildīgi par to kā un ko uztver skatītājs, tak katram ie sava dzīve.
Leula, tu tik tiešām nesaproti atšķirību starp apcelšanu un tiesību ierobežošanu? Apcelt nav smuki, protams. Bet cilvēktiesības ir kas pavisam cits, nesalīdzināmi cits.
Uzskatu, ka apcelšana arī ir kā sava veida naida kurināšana .
Paskaties mūsu sabiedrībā - rumāņus arī apceļ - stereotipiski uzskati par zagšanu un neuzticēšanos .
Visa veida apcelšana, apsmiešana un pārdarīšana ir cilvēktiesību apspiešana
Pistācija @ 18.02.2021 21:05:D no psiholoģijas viedokļa, diemžēl, cilvēks orientāciju neizvēlās, tā ir ģenētiska mutācija, kaut kas aiziet ne tā.
Respektīvi, cilvēks tāds piedzimst gan!
Cilvēks ir cilvēks, neatkarīgi melns, balts, zils, oranžs .
BT tiešām var boikotēt papildus šim visam marasmam, kas forumā minēts.
Bet kāpēc neviens tā necepās par apaļīgajiem cilvēkiem?
Aij nav vērts vairs iesaistīties šajā diskusija, var pilnīgi redzēt ka sabiedrība uzspiež vienu viedokli i vsjo. Tagad nebrīnos kādēļ es šeit nebiju nākusi tik ilgi.
Tu vispār saproti, ko nozīmē vārds “influenceris”? Protams, ka šie “influenceri” ir atbildīgi par savu publicēto saturu un to, kā uz to var reaģēt nenobrieduši prāti.Leula @ 18.02.2021 21:15
Nu ja tajiem 80’000 nav savas galva aiz pleciem un ir bez prata, kuram var pateikt vienu vārdu un vins uzreiz būs par, nu pasi vainīgi. Dzīvē veiksies. + influenceri nav atbildīgi par to kā un ko uztver skatītājs, tak katram ie sava dzīve.
Leula @ 18.02.2021 21:19Ja? Un tie cilvēki kuri pīpē zāli storyis, rada kādos tusinos ir, dzer, vai tas ir ok123456???? Tas tiešām ir ok? Ak jel ko viņi rāda saviem sekotājiem!! Šausmas!!! Tagad visi apdirsisim viņus.
Leula @ 18.02.2021 21:07Vai ne. Cik daudz cilvēku neaprunā publiski apaļos. Noliek, noniecina. Bet tas jau ir ok, nedod Dievs pateiks ko ne tā par gejiem un lesbietēm. Tas ir taču tabu, saki tikai labu vai neko.
Bet kādēļ sabiedrība ļauj apsmiet cilvekus ar lieko svaru, kādēļ netaisa tādu drāmu par šo?
Un nē es neesmu homofobe, man kaut kā vienalga kas kuram cilvēkam notiek galvā vai guļamistabā.
AivijaBleka @ 18.02.2021 21:25Es brīnos, ka neviens nepamanīja, kā kukaiņu karalienei pēcpusdienā jau bija 74k sekotàji un tad vienā sekundē hops un kādi 3 vai 4k pieauga, tā ka kopsummā šodien no viņas atsekojuši ap 10 000 ? gan jau pizdrihsonu pāris sēž un lielā konkursa priekšvakarā kož pirkstos