tak viņa nekad neatzīst vainu. Es tagad iedomājos kā uz viņu skatīsies uz ielas vai rimčikā.. nu jau maximā 🤦🏼♀️😀blacke @ 18.02.2021 20:52Tieši tā, vēl arī, kad centās taisnoties, būtu pateikusi - es nepareizi izteicos. Bet nē, mēs paši vainīgi, jo tak saprotam visu kā gribam. :D kaut reizi būtu atzinusi savu vainu kaut kur, nevis vienmēr visur citi ir vainīgi.
Leula @ 18.02.2021 20:54Jā jā , Palasat vairāk ko internetā raksta. ?
Tu tāpat kā Didrihsone, pļūti internetā par lietām, par kurām nekāda sajēga nav. Lūdzu, izglītojies par šīm tēmām, varbūt tad no tava viedokļa būs kāda jēga.Leula @ 18.02.2021 20:42Tieši tā , Dievs nerada geju vai lesbieti. Dievs rada cilvēku un kāds viņš kļūst ir atkalrigs no vides un audzināšanas un tā ko viņš redz bērnība. Tas viss nosēžas zemapziņā un nevajag gudri dirst, ka cilvēks piedzimst ar netradicionālu orientāciju. C’mon ?
Leula @ 18.02.2021 20:57Es sen nebiju redzējusi ka tiek uztaisīts hajs PAR NEKO. Jums Elina dzīvot traucē? Man kaut ka vienalga ko viņa tur saka vai nesaka. Pateica vienu teikumu un tagad tik daudz aizskartu dveselīšu. Man kauns par cilvekiem kuri visu pārpublicē savos storijos. Tagad pat slavas saulite noteikti nonāk tie kuri ir pret gejiem un lesbietēm,bet tā kā redz kurā pusē ir vairums instagramiesu uztaisa story par to cik stulba ir Elina. Vot 21.gs
blacke @ 18.02.2021 20:14Ir kāds kurš šodien nav par Elīnu izteicies?
viņa ir “biznesmene”. Ir jādomā, ko runā. Tavs mērķis ir pārdot pēc iespējas lielākai auditorijai nevis sākt to iedalīt un pateikt ka ir kategoriski pret homoseksuāļiem, ka tos neatbalsta, jo Dievs tā nav radījis. Neviens biznesmenis ar mērķi nopelnīt šādus skaļus apgalvojumus publikais neteiks! Par to ir runa. Un pieminēt Dievu, kad pašai visās malās silikons un botokss jau nu gan bija stulbi.Leula @ 18.02.2021 20:57Es sen nebiju redzējusi ka tiek uztaisīts hajs PAR NEKO. Jums Elina dzīvot traucē? Man kaut ka vienalga ko viņa tur saka vai nesaka. Pateica vienu teikumu un tagad tik daudz aizskartu dveselīšu. Man kauns par cilvekiem kuri visu pārpublicē savos storijos. Tagad pat slavas saulite noteikti nonāk tie kuri ir pret gejiem un lesbietēm,bet tā kā redz kurā pusē ir vairums instagramiesu uztaisa story par to cik stulba ir Elina. Vot 21.gs
cutiecutie @ 18.02.2021 21:00
Evelīna Pārkere nav izteikusies. Gaidīju no viņas kādu komentāru, bet viņa pat atsekojusi Didrihsonei nav ? visi citi apkārt viņas draugi, Lota, Beta, Rojs, Niklāvs utt, visi ir kaut ko pateikuši.
Bellatresa @ 18.02.2021 21:03Ja godīgi, īsti nesapratu ,par ko Elīna taisnojas, jo es viņas story tik redzēju jautājumu, vai plāno bērnus, kā izvēlas darbiniekus, par draugiem..izdzēsa?
Es neesmu Elīnas fane, bet arī man ir savs viedoklis. Es nekad neatbalstīšu homoseksualitāti. Tas ir pretīgi un slimi. Esmu uzaugusi normāla ģimenē , man nekad prātā nenāca, ka cilvēki saies tādā sviestā! Tas nav normāli un nekad nebūs. Sieviete un vīrietis ir vienīgā savienība , nav nekādas - es jūtos...! Tā ir diagnoze...
pēc tevis teiktā saprotu, ka viņus vajag izolēt no sabiedrības.Bellatresa @ 18.02.2021 21:03Ja godīgi, īsti nesapratu ,par ko Elīna taisnojas, jo es viņas story tik redzēju jautājumu, vai plāno bērnus, kā izvēlas darbiniekus, par draugiem..izdzēsa?
Es neesmu Elīnas fane, bet arī man ir savs viedoklis. Es nekad neatbalstīšu homoseksualitāti. Tas ir pretīgi un slimi. Esmu uzaugusi normāla ģimenē , man nekad prātā nenāca, ka cilvēki saies tādā sviestā! Tas nav normāli un nekad nebūs. Sieviete un vīrietis ir vienīgā savienība , nav nekādas - es jūtos...! Tā ir diagnoze...