GoodForYou @ 18.02.2021 20:34Elīna neteica neko tādu, ka kādam nav jādzīvo vai ka kāds ir otrā šķira. Viņa pateica, ka viņa ir pret, ka viņa atzīst sievietes un vīrieša savienību un bērnu radīšanu. Tas neatbilst maniem uzskatiem, BET viss tas, ko jūs tur piefantazējat tālāk, ir vienkārši SVIESTS. Un ne ar ko labāki šie cilvēki nav, kas tagad (nu un arī pirms tam) ņirgājās par Elīnu.
core @ 18.02.2021 20:35Šī diena bija diezgan traka.. vēl vakar nodomāju kāds klusums :D
blacke @ 18.02.2021 20:38
man laikam visvairāk patika Roja un Kašera storiji :D
GoodForYou @ 18.02.2021 20:43Loreen, viņa neteica, ka nevēl laimi utt. :D ko var izdomāt?
Blacke, kāpēc tevi uztrauc tas izteikums? Tu tici Dievam? Es nē, varbūt tāpēc mani neuztrauc, ko ticīgie savā prātā domā un kas rakstīts Bībelē. Jo nedomāju, ka Dievs vispār ir kādu radījis.
core @ 18.02.2021 20:41Jā ,Roja un Kašera bija labākie :)
GoodForYou @ 18.02.2021 20:46Jūs pārmetat Elīnai neiecietību, bet pašas, pirmkārt, jau gadu vai vairāk viņu nodiršat šajā diskusijā par nepareiziem nagiem, nepareizi sagrieztu avokado un citiem stulbiem iemesliem, otrkārt, fantazējat klāt to, kas tur nebija teikts. Pirmā punkta dēļ neredzu, ka jūs būtu kaut kur labākas. Tikpat neiecietīgas.
vai ne... un jā varētu padomāt, ka piedzimst ar silikoniem un mākslīgiem zobiem un botoksu. Tie storiji par dragqueen makeup arī bija precīzi. Un atvainošanās es pat nez vai līdzēs. Man reāli šķiet, ka viņa stresa dēļ aizbrauca mājās ātrāk, lai izraudātos, bet nu izlietu ūdeni nesasmelsi. Publiskai personai ir jādomā ko runā. Viņa ir biznesmene, viņai ir jāiegūst klienti nevis tie jāzaudē. Uz to jautājumu varēja atbildēt savādāk. Kaut “mana attieksme ir neitrāla, jo uzskatu, ka katrs ir pelnījis atrast mīlestību un būt mīlēts, jo Dievs mīl visus”... viss, āmen, un iespējams sekotāji nāktu klāt nevis nobirtu uz 75.8 jau 🤦🏼♀️😀 muļķe. Lauki paliek lauki. No inteliģences tur ne smakas. Sasniegusi daudz haha... neko viņa nav sasniegusi.blacke @ 18.02.2021 20:45
Mani vispār nekas neuztrauc, man prieks,ka ir par ko pasmieties, bet man žēl tos cilvēkus, kas šitādu Didrihsoņu dēļ dzīvo skapī nelaimīgi, tur tā lieta
Leula @ 18.02.2021 20:42Tieši tā , Dievs nerada geju vai lesbieti. Dievs rada cilvēku un kāds viņš kļūst ir atkalrigs no vides un audzināšanas un tā ko viņš redz bērnība. Tas viss nosēžas zemapziņā un nevajag gudri dirst, ka cilvēks piedzimst ar netradicionālu orientāciju. C’mon ?
Loreen @ 18.02.2021 20:35Viena lieta ir pateikt, ka tu neatbalsti citas orientācijas, jo tas ir pretrunā ar tavu reliģiju. BET tas nekādā veidā neliedz respektēt un vēlēt šiem cilvēkiem laimi, mīlestību un primārās tiesības uz ģimeni un drošību.
To es saucu par viedokli.
Homofobija ir pateikt, ka tu esi KATEGORISKI pret šiem cilvēkiem.
Un tagad viņa saka, ka nekad nav teikusi, ka ir pret to un viss ir pārprasts, lai gan viņa visu pateica tik tieši un konkrēti, ko tur varēja pārprast?
Elīnai nekad nav veicies inteliģenti pamatot savu viedokli un apdomāt to no visām pusēm pirms publicēt. Vienmēr izklausās ļoti prasta. Nekas cits nemaz nebija sagaidāms, kad viņa atver muti par sensitīvām tēmām
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Leula @ 18.02.2021 20:42Tieši tā , Dievs nerada geju vai lesbieti. Dievs rada cilvēku un kāds viņš kļūst ir atkalrigs no vides un audzināšanas un tā ko viņš redz bērnība. Tas viss nosēžas zemapziņā un nevajag gudri dirst, ka cilvēks piedzimst ar netradicionālu orientāciju. C’mon ?