Kalendy @ 11.02.2021 19:42Kas priekš jums būtu ekšens? ?
C00L Dzipsy @ 11.02.2021 20:02
Labāk pastāsti kāpēc visur jāvelk tās briesmīgās Guess, Chanel jostas? Pie zīda kleitām, pie biksēm, pie adījumiem.. izskatās briesmīgi, prasti un lēti. Un kas par idiotismu ar Chanel tukšajām kastēm? Gan Butterfly tādas ir, gan tavā profilā. Cenšaties lētas drēbes pataisīt izskatā dārgākas?
Skatoties tavus storijus un bildes, kopš aizgāji no BF, tu turpini tur iesākto ceļu un tirgoji pat tās briesmīgās Guess zeķubikses! Tavs Bloom Concept sākumā simpatizēja, bet kad sāc tirgot tādas briesmīgas, prastas zeķubikses, tad domas mainās un vairs nepatīk. Izvēlies vienu konceptu un pie tā pieturies, nevis taisi soļanku tajā Bloom Concept kā BF. Pat, ja tu tādas lietas tirgo no sava profila, tu esi Bloom Concept īpašniece un seja, neizskatās labi ar tie fake produktiem.
C00L Dzipsy @ 11.02.2021 20:03
GoodForYou @ 10.02.2021 14:51
Bet neaizmirsti šo attiecināt uz visām IG meitenēm, kas iet uz Prieka vēsti. Rebeka Liepiņa, Marta Logina, Līva Goba utt.
tak neņem tās apstēstās elīnas fanes galvā. Tev šeit forumā anonīmajām vispār neko nevajag paskaidrot 😀 un manuprāt oriģināla chanel jostiņa ļoti labi iederas ar kleitu. Tās gucci parašas gan man krīt uz nerviem 😀Kalendy @ 11.02.2021 20:12
Varbūt sāksim ar to, ka nevajag slēties aiz fake profiliem. Kad parādīsi savu seju, tad turpināsim sarunu.
Tas nav Guess tas ir Gucci, vismaz atšķir brendus, kuri tev tik ļoti nepatīk. Neviens taču neliek pirkt.
Un piedod atvaino, mana chanel josta ir orģināls, kuru man uzdāvināja, kāpēc gan es nedrīkstētu viņu vilkt ?
Es velku to kas man patīk un tirgoju to kas man patīk. Un tici man, ir ļoti daudz meitenes, kurām arī patīk ?
Kalendy @ 11.02.2021 20:12
Varbūt sāksim ar to, ka nevajag slēties aiz fake profiliem. Kad parādīsi savu seju, tad turpināsim sarunu.
Tas nav Guess tas ir Gucci, vismaz atšķir brendus, kuri tev tik ļoti nepatīk. Neviens taču neliek pirkt.
Un piedod atvaino, mana chanel josta ir orģināls, kuru man uzdāvināja, kāpēc gan es nedrīkstētu viņu vilkt ?
Es velku to kas man patīk un tirgoju to kas man patīk. Un tici man, ir ļoti daudz meitenes, kurām arī patīk ?
Lindaperla @ 11.02.2021 18:42Nu man par šo arī ir viedoklis, negribēju teikt, jo arī mani gan jau nories, bet man jau liekas, ka tā vakardienas KatyMia ir vien pati Kalendy. Kā KatyMia profils pazuda tā Kalendy ienāca visu it kā apstiprināt ? bet nu lai kā tur būtu, tik tiešām nekas jauns galu galā netika pateikts.