Tik tizli, stulbi, zemiski.
Jūs visas takā parņemtas ar Elīnu 🙌🤯 tas ir vienkarši murgs.... redzu skaudību. Ko tur skausts? Mākslīgi mati, krūtis, skropstis, lūpas.... Bāc mēs visas varam būt tāda kā viņa - uzstaisīt operācijas, ielikt protēzes, daudz kosmētikas..... da lab meitenes, izbeidziet viņu taisīt vel atpazīstamāku.
Par Elīnu neko sliktu nesaku, viņa dara to, kas patīk. Dažkart žēl viņas, jo ja nebūtu Naura viņa būtu savādāka. Kādreiz kāda viņa bija sirsnīga un skaista meitene. Tiešām tik mīļa šķita. Pēc sejinas vien varēja redzēt ka kristiete, a tagat ja godīgi no tā visa ne miņas. Es viņai sekoju vel no buterflay pirmsākumiem, tad viņa vel nebija sevi tik traki izķēmojusi, tad viss bija ideali. Ļoti patika, iedvesmojos no vinas. Goda vards loti patika vina. A tagat pretigi pedejos menesus skatities.... viss tik samakslots, Nauris vinu ir ta samaitajis. Zelll vienkarsi. Loti Elina patika. Tagat sevi uzstaisijusi uz 35 gadiem. Seja tik tik izmocita. Bet ja vinai patik kadel ne?patiesiba nenosodu, es saprastu ja vina to gribetu, bet nafi* čalim kautko tadu teikt, kadel pielaut taisit tas operacijas, un vilet nost savus zobus? Par so biju vel vairak soka. 23 gados bez zobiem... apsveicami Nauri, tu esi idiots. Totāls pajolis. Nesaprotu kā tu to vari Elinai nodarit. Ja mili, tad pienem vinu tādu kā ir, nevis mīc kā plastelīnu kā vien tev patiiik. Ko vins darītu bez Elinas? Neko. Saubos ka vel kāda lautu pret sevim izstureties. Nauris nav nekads skaistulis, kautkada sieviete, vinam vienkarsi paveicās ar Elinu, jo Elina sirdi ir laba. Paveicas ka dabuja tadu skaista meiteni( kura bija skaista)
Un kā viņa moka savu kungi. Nauris drosvien est nelauj. Liek tievet. Tas nav normali est pa karotītei. Grib vel bernu, kads vel berns? Neiesaku to labak. Vispirms izveselojies.
Gribu teikt ar to visu to ka visu laiku kluseju lai ari kas, bet saka apnikt sis viss. Apkalposana no Elinas ir briesmīgi, kā vina runāja ar mani un kādus audio sūtija, skita ka vina tā gudraa un es atkal tā stulbā kliente kura krit uz nerviem. Un ok paldies dievam parka atnāca normāla un man patik, krasu gan gaidiju savādāku. Bet dzemperis kuru pasutiju pa 30 eiro - var grīdas mazgāt. Paldies.