Tu man sāc jau krist uz nerviem stulbā aita.Katz @ 09.02.2021 11:21
Hahaha! Mēs tāpat zinām, ka esi Millione un nekāda paaugstinājuma nav!? Sēdi tikai mājās un dirnē instagramā
Katz @ 09.02.2021 11:16
Kas tev ir ar tiem dzimumorgāniem? Kādēļ piesienies gan Elīnai, gan Naurim?
bet tas pats jau ir online pasūtot, kāda uzmēra, neder, aizsūta atpakaļ. Es gan laikam tomēr esmu oldschool un man patīk lielveikali, var pastaigāt, uzēst pa vidam un atkal turpināt iepirkties, tomēr uzmērīt man ir svarīgi, it īpaši augstpapēžus. Es pandēmijas laikā online vispār nenormāli maz ko internetā esmu sūtījusi 😀 otrs, pieņemsim, tie veikali tiks slēgti - cik cilvēku bez darba atkal paliks 🙄Shayk @ 09.02.2021 11:22Tas, ka online veikali nomainis 'high street' tas tiesam. Tas jau isteniba loti strauji notiek.
Man vispar fiziski apgerbu veikali riebjas, reti var atrast apgerbu, kas nav nosmerets ar tonalo vai lupu krasu.
Lindaperla @ 09.02.2021 11:39Tu man sāc jau krist uz nerviem stulbā aita.
otrs, pieņemsim, tie veikali tiks slēgti - cik cilvēku bez darba atkal paliks
Nemieriga12 @ 09.02.2021 11:39
Naura dzimumorgāni šeit sen jau ir apspriesti.?♂️?
Es tev saku man paliek žēl taa mazā vīreļa, pat uz wc nevar aiziet normāli garām, Nauri tak saņemies esi īsts vecis... ? Parādi kurš ir papucis.
atp***es, nopietni, skrullē manus komentārus garām un nelasi. Aita nekas vairāk. Nedod dievs viedoklis nesakrīt ar tavējo, mūzdien tu te kaut kādu savi taisnību centies pierādīt. Turpmāk vnk tevi ignorēšu!Katz @ 09.02.2021 11:43
Tad nav ko dzejot,?
būs, noteikti, bet ne visiem to vietu noliktavā spēs nodrošināt. Un ne visi to vēlēsies darīt. Vispār murgs kas tagad notiek. Nemaz nerunāsim par ēdināšanu.putns @ 09.02.2021 11:43
Apģērbi jau paši sevi nepakos un neizsūtīs. Tās vakances vienkārši būs noliktavās.
Nemieriga12 @ 09.02.2021 10:49Man tā Naura paliek žēl ??.
Savu pliko vīru atrada un smejas. Vīram arī spieķītis mazs audzis.. Kāpēc tas jārada? ?
https://failiem.lv/f/f2gs8zczc
Bellatresa @ 09.02.2021 11:52
Nu dien, neredzu par ko smieties. Jā, nav pareizi savu vīru filmēt puspliku , bet , kas tev no tā? Lai paši skaidrojas. Viņu problēmas ne mūsu!
Par izskatu, izskatās, ka te visām otrās pusītes ir baigie modeļi,skaistuļi, ar "sešpaku" utt. Ja paskatās apkārt uz vīriešiem (ap 30), tad daudziem ir "alus" vēders,pārdienu bārda, pīpē, dzelteni zobi, nekopj sevi utt. Atšķirībā no Elīnas, Nauris ir dabisks. Ja cilvēks ir garš vai īss un tml., nopietni, par to jāsmejas? Ko viņam darīt, sevi vai kko mistiski pagarināt vai samazināt, lai tev patiktu ? ? ? Mēs neviens neesam perfekts. Ja katra te ieliktu savu bildi, tad būtu uhh , ko redzēt.
Katz @ 09.02.2021 11:54
++++++
es negribu lielīties, (jo visām te bildi vajadzēs) bet man arī 😝 salīdzinot nauri ar manu draugu, kā diena pret nakti 😀 nu nav jau arī naurim TIK briesmīgs tas augums (pagaidām) bet ja turpinās vakaros rīt kā cūka, drīz arī giņam krūšturi vajadzēs 😀 vnk pagaidām ir vēl iespēja to labot bet nu seju neizlabosi.Nemieriga12 @ 09.02.2021 12:01
Man ir ļoti skaists draugs, pašai man ir seksīgs ķermenis ar sportu nodarbojos 5x nedēļā! :)
fifa @ 09.02.2021 10:44
Uij meitenes, kā jūs maldāties. ? pati nesen kā aizgāju no Poldmas prom, zem kura ir visi šie veikali. Alga man bija 400/500eiro. Ir jāplēš dibens pušu, jāstrādā virsstundas un visiem jācenšas kaut kas pārdot, tad varbūt var sagrabināt ko vairāk. Bet tur bija tas pats, kolēģe saslimst un tad tu ej strādāt viņas maiņas, vai arī viena pati strādā pa 14h. Cilvēki ir pretīgi, ne visiem pietiek spēka sasveicināties vai kaut paskatīties uz tavu pusi. Ja vienreiz klients atsakās no tavas palīdzības, tev tā pat jāiet viņam klāt un jāmēģina ar kaut ko ieienteresēt. Par algām visas sūdzējās, ka mazas.
Lindaperla @ 09.02.2021 12:14Kā man kaitina tā slepeno pircēju būšana. Diez Rimi srī tādus iesūta?