Amberlight @ 26.01.2021 01:16
Nu nopietni????????
Pati gribētu, lai tavs vīrietis velk ādas imit. bikses ar sieviešu uggiem???
Vot tur ir tava raznjica starp vīrieti, kas neģērbjas kā sieviete, bet gan kā VĪRIETIS, atškirībā no Dīdriķa Naura.
Bt anyway, drošvien esi no mazājām Elinčika fanītēm, kas neatšķir vīrieti no NEvīrieša. ?????????????♀️
Katz @ 28.01.2021 18:15Nē, nē. Lai turpina. Man interesē cik gari šī tēma izvērtīsies :D Arī par kamieļiem.
Īpašnieks teica - Elin Nauri papozejiet, es jūs tagad filmēšu tā un šitā, šo sturi iefilmēšu utt . Lol nē!Redrose @ 28.01.2021 18:45Tikko noskatījos Elīnas story. Nu tur tak var saprast , tas viss ir sponsorēts un filmē viņus īpašnieks. Nav viņiem neviens speciali ņemts līdzi lai bildētu. sadarbība , ak sadarbība..
Un ne jau viņi pusdienoja trijatà. Ak meičas. ?
Cik zinu tas jau kādu laiku pie sadarbībām obligāti ir jāraksta,ka tā ir sadarbība, kaut vai ar haštagu, labojiet mani ja kļūdos, bet biju sapratusi,ka nu jau kādu laiku tas kā tāds likums, lai nemaldinātu sabiedrību.
Laylla @ 28.01.2021 19:19Un tāda sadarbība, ka meitenēm komentāros jājautā kur tas ir?! elina pat uz to neatbild.
Parasti jau visu atzīmē utt.
...Samis... @ 28.01.2021 21:04Kā jums šķiet es arī notievēšu ja ēdīšu visu dienu pa mazam, ik pec brīža pa karotītei un pa kumosam? Tas vaitad ir labi? Nu figūra jau viņai laba.
Es man šķiet paģībtu. ??
...Samis... @ 28.01.2021 21:04Kā jums šķiet es arī notievēšu ja ēdīšu visu dienu pa mazam, ik pec brīža pa karotītei un pa kumosam? Tas vaitad ir labi? Nu figūra jau viņai laba.
Es man šķiet paģībtu. ??