Shayk @ 26.01.2021 21:25Didra sez ka tads vecis taja kresla!
Seina @ 26.01.2021 01:51
Varbūt kāda cita zin, KAS ir tā mistiskā čūsku midzeņa FB grupa? gribētu ielūkot.... maz kas, ja nu mani tur jau apspriež :D
Čūsku midzenī ir klusums, pēdējā diskusija ir 2020.gada rudenī 😁 Un vismazāk tur runā par forumu 😁
Grenarda @ 26.01.2021 17:58
Es paturpināšu Ugg tēmu. Miaa tikko pati sevi vēl vairāk pazemināja, uzrakstot, ka ir 30, taču meitenes augšā izteica viedokli, ka ne vairāk kā 25. Secinājums izriet tāds, ka Miaa bišku jūtama kavēšanās jaunībā (apmēram pa 5 gadiem). Un kāpēc bērnu nebūs? 30 gadi ir īstais laiks, kaad sākt domāt par bērniem, nevis par Uggiem.
Ļaunums @ 26.01.2021 21:12
Tas jau atkarīgs, cik brīvi spējat komunicēt savā starpā, un vai saprotaties. Ja svešs vīrietis tā atbildētu, protams, būtu neērti un dīvaini.
Un līdz 30 šo vārdu saprot, un spēj pasmieties. Vecākas sievietes nesaprot, nespēj pieņemt, tā liekas. ( Nav kā uzbrauciens, bet mans novērojums, un nezinu cik Tev gadi.)
Eksperte @ 26.01.2021 22:45
Ak jē, tev ir TIK šaurs redzesloks!
Katz @ 26.01.2021 23:43Tāda dzīve??
P.S. noskatijos Elīnas šodienas storijus, nu tik priecīga, prieks skatīties!
Vispār šodien visiem esot bijusi forša diena, kā novēroju?
reti kurš kaut ko par Elinu teiks sliktu publiski. Lai aiziet pie kiviča uz raidījumu :D , žēl ka vairs nav "suņu būda" tas būtu rēcīgi :D man patiku ja viņai uzdotu jautājumus ārpuss komforta zonas, nevis tos kas 10x atklausīti. Kā iesāki biznesu, kāpēc tieši tā un šitā🤦🏼♀️ Reāli jautājumi, kas tautai interesē :Dcore @ 26.01.2021 22:33Virsnīte savos izteikumos saka taisnību. Tā ir. Ir tikai Bet tāds, ka viņa tikai paklausās vienā intervijā Elīnas saldās runas, kas viņai skaisti padodas, bet vairāk neko nezina un neredz. Tomēr, sekojot Elīnai jau vairākus gadus var atkost, kas apakšā zem tās iedvesmošanas, darba utt slēpjas. Nu protams viss jau nav tik slikti
hahha suņu būda 😂 viņa no turienes ar asarām acīs aizietu 🤣Laylla @ 27.01.2021 10:43reti kurš kaut ko par Elinu teiks sliktu publiski. Lai aiziet pie kiviča uz raidījumu :D , žēl ka vairs nav "suņu būda" tas būtu rēcīgi :D man patiku ja viņai uzdotu jautājumus ārpuss komforta zonas, nevis tos kas 10x atklausīti. Kā iesāki biznesu, kāpēc tieši tā un šitā??♀️ Reāli jautājumi, kas tautai interesē :D
vo voLaylla @ 27.01.2021 10:43reti kurš kaut ko par Elinu teiks sliktu publiski. Lai aiziet pie kiviča uz raidījumu :D , žēl ka vairs nav "suņu būda" tas būtu rēcīgi :D man patiku ja viņai uzdotu jautājumus ārpuss komforta zonas, nevis tos kas 10x atklausīti. Kā iesāki biznesu, kāpēc tieši tā un šitā??♀️ Reāli jautājumi, kas tautai interesē :D
Laylla @ 27.01.2021 10:43reti kurš kaut ko par Elinu teiks sliktu publiski. Lai aiziet pie kiviča uz raidījumu :D , žēl ka vairs nav "suņu būda" tas būtu rēcīgi :D man patiku ja viņai uzdotu jautājumus ārpuss komforta zonas, nevis tos kas 10x atklausīti. Kā iesāki biznesu, kāpēc tieši tā un šitā??♀️ Reāli jautājumi, kas tautai interesē :D
vēl jau vakardienas story, kad krēslā izgulusies sēdēja, ka it kā atvainojas par to, un Nauris tur fonā teica, ak kā Tu sēdi kā Tu tā utt... toreiz jau apsprieda to, kā viņa krēslā sēž ar plati kājām 😅😂Laylla @ 27.01.2021 17:28Nu redziet, tāpēc saku :D
Bet starpcitu, te manuprāt es vak kāda cita meitene minēja, ka elīna jau paliek garlaicīga, lai iet uz jaunu interviju vai raidījumu. Mmm hallo ilgi nebija jāgaida :D