Shayk @ 17.01.2021 12:27Kapec Elina liek storijus anglu valoda, vina tacu angliski nesaprot??
NeonsNeons @ 17.01.2021 12:11Elīna šeit ienāk diskusiju palasīt katru dienu.. ?
vai ne 😄😄😄 viņa nau var noliegt un teikt, ka viņai viss vienalga un neinteresē, ko par viņu runā. Ne velti piemin, cik LPP sarakstītas par viņu intervijās.😄 jebkuram cilvēkam interesē ki par viņu runā, it sevišķi, ja tas notiek katru dienu, visu laiku.😂 un reāli, tajos story tak pati sevi nodod. Var redzēt, ka ne jau tie heiteri stulbi, viņa pati tāda ir, diemžēl.blacke @ 17.01.2021 13:38
es droši vien arī nāktu un lasītu, ja par mani kāds tik aktīvi visu laiku rakstītu :D man interesētu
reina @ 17.01.2021 11:08Pēc ieliktās atsauces uz Naura plosīšanos šīs diskusijas iepriekšējās lapās, tās pārlasīju.
Tik ļoti daudz reizes uzsvērti atslēgas vārdi - cūka, resna, vecene, neveiksminiece, noēdusies utt, (varbūt kādu neprecīzi citēju, bet no vienas un tās pašas operas), aplamājot pārējās diskusijas dalībnieces, - tur ir skaidrs, kas cilvēkam ir svarīgākais dzīvē. Izskats un statuss.
Domāju, ka tādēļ Elīna savu kompleksu dēļ vienkārši ir pavilkusies līdzi ar tik pārspīlētiem ārējā izskata labojumiem.
un Tu gribi teikt, ja nav lielu pupu, neņem darbā?😂 izbeidz..Daisey @ 17.01.2021 13:47
Jā, to pašu jau es padomāju tad arī! Un tādēļ Elīnai ir kaut kādi kompleksi par resnumu. Un pupus viņa taisīja 100% Naurim par prieku,jo tam tik tas arī interesē. Sen atpakaļ vienu meiteni nepaņēma butterfly strādāt ,jo neatbilda Naura standartam ,t.i. - lieli pupi : ))
recigs skatsKale @ 17.01.2021 15:17Storijs, kas ielikts pirms 5h, kur Nauri filmē mētelī ar apakšbiksēm, un viņš saka "pēc tam iziesim ārā, tad pafilmēsimies" izklausījās, ka viņam jau zb, un kā viņam LOOOOOOOOTI besī tas, ka Elīna filmē VISU!!
AnnijaB @ 17.01.2021 14:02un Tu gribi teikt, ja nav lielu pupu, neņem darbā?? izbeidz..