Momo @ 15.01.2021 23:32Nuu diskusijas autore sen jau dzēsts profils ir
Vispār paskatoties uz Montu, lai jau ēd meitene ko grib bet skiet ka viņa gan ar katru dienu paliek apaļaka.... Sen jau to ievērojuMomo @ 14.01.2021 20:34Atceros , kad pusotru gadu atpakaļ, kad Monta vēl tur strādāja. Šeit kāda uzķēra bildi kur Montai un Elīnai ir riepa un tad panesās tāda diskusija, aprēkšana kad viņas ir tik resnas un ne tik ideāliem augumiem u.t.. nekad nav labi.
Un lai tak ēd ka, cik un ko grib. Vai viņa Tev spiež ēst tā pat?
Momo @ 15.01.2021 23:32Nuu diskusijas autore sen jau dzēsts profils ir
Jāpiekrīt. Kristīnes ig liktie video kur filmē tupa sevi... Es nespēju nolasīt to "domu" un šokā ka viņai pieaudzetie mati, aļika uz sprādzēm varbūt pirka jo izskatās kaut kas briesmīgs, ļoti lēta un garlaicīga šķiet.Nemieriga12 @ 13.01.2021 15:28Nesaprotu kā vispār tāda Kristīne var kādai interesēt, prasta un veca Anglijas žurka, kura mēģina iegūt slavu un viņi tas nesanāk... Kas tur tik vispār interesants uz viņu skatīties tajā instagram.
Nekoopta tipiska uk sieviete..
Galva domas ka šmarai nekāda ieguvuma no viņas.
Elīna ir simpātiskaka par viņu ar viaam savām pussy lūpām.. ?
da labi, viņi pat komentēja šeit? Tagad tik parada storijos ka aktīvi seko līdzi forumam 😀 un visiem jautājumiem kas tiek uzdoti šeit tiek atbildēts storijos... tik nauri joprojām nevar atrādīt... jo ir polijā 😀blacke @ 15.01.2021 23:42
vēl atceros, ka ļoti daudzi profili,kas komentēja un sekoja sākumā izdzēsās kaut kad, kad te itkā seeeeen rakstīja Elīna un/vai Nauris, tik smalki vairs neatceros kurš, bet nu rakstīja, ka ies uz policiju un ko vēl ne, ka visiem nu būs baigie sūdi par šo diskusiju. Es pat atceros, ka man viena meitene uzraksīja cik reāli ir,ka tagad Elīna visus atradīs un atklās, nobijās baigi.
Lindaperla @ 16.01.2021 00:00da labi, viņi pat komentēja šeit? Tagad tik parada storijos ka aktīvi seko līdzi forumam ? un visiem jautājumiem kas tiek uzdoti šeit tiek atbildēts storijos... tik nauri joprojām nevar atrādīt... jo ir polijā ?
paulīnee @ 16.01.2021 00:05https://prnt.sc/wr7fek
Šis profils ne?
tāpēc ātrāk jāpirž mājās 🤣core @ 16.01.2021 00:15Uzmanību, komandstunda ir :DD