Lindaperla @ 14.01.2021 19:24Viņa tic, ka ēdot pa karotītei nometīs svaru, nevis paēdot normāli vienā reizē. Lūdzu pasakiet kāds viņai ka viņa sev tā bojā veselību ??♀️ Un vispār ko viņai tur vajag nomest... neko...
es vairāk par to ēšanas režīmu, nu tas nav veseligi un tā tiešām var vienu dienu nokrist no kājām, noģībt... plus jā, kas te minērja sierīgos ēdienus un fondantu vēlu vakarā ... galīgi traki 🤦🏼♀️ Un nu tik un tā neredzu ko viņai tur nomest, jo viss ir vietāietekmele @ 14.01.2021 19:29Vispār tā viņas mērīšanās katru rītu un apsēstība ar savu svaru nav ok. Ja paskatās video, kur viņa ilgstoši stāv kājās un runā, tad baisi paliek. Gandrīz krīt no kājām nost no tās neveiklās pozas, lai tikai tigh gap izskatītos. Uz zsvētkiem butterfly bij tāds video ar sarkanām biksēm, viņa tur gāzelējās. Man šķiet ok augums. Viņa nav pavisam kaulaina un smalka, bet sievišķīga. Tik žēl, ka cilvēks sevi moka, šausta un ierobežo. Tur tik daudz problēmu apakšā.
Momo @ 14.01.2021 20:55Lielajai daļai influenceru varētu ko pārmest. Ziniet arī Yanai Bruk seko mazgadīgas , tad jau viņu arī jānodirs, kādas bildes viņa liek, ko maca. Akd
tā yana ir vnk briesmīga... lēta vulgāra mauciska.... tad es labāk elīnai sekoju 😀Momo @ 14.01.2021 20:55Lielajai daļai influenceru varētu ko pārmest. Ziniet arī Yanai Bruk seko mazgadīgas , tad jau viņu arī jānodirs, kādas bildes viņa liek, ko maca. Akd
Lindaperla @ 14.01.2021 21:13tā yana ir vnk briesmīga... lēta vulgāra mauciska.... tad es labāk elīnai sekoju ?
NeonsNeons @ 14.01.2021 23:32Nauris kaut kā maz pēdējās dienās storijos parādas ?