Naomi* @ 08.01.2021 16:16
Pienemsim, ka tā visa ir taisnība. Es vienkārši nezinu, tāpēc nestrīdos. Bet kāds tam visam sakars ar Kristīni, nejau viņai kāds kaut ko nost ņēma. ?♀️ Viņa tā ikdienā “cīnās” pret netaisnību, vai tikai tad, ja var iegūt “5min slavu, uz kāda cita rēķina? (motīvus es nezinu, tāpēc par to nestrīdos, tikai saku, ka tieši tā tas izskatās.)
Nu beidz...
Kad tu redzi kad lauku ciemā mammas savām meitām grib to labāko un meitas saklausijās Elīnas psrs dzīves kvalitāti un augsto modi, tad es pati ar lielām acīm sēdēju un brīnijos par kvalitāti un cenu. Bet mammas raujās melnās miesās lai nopirktu bērnam kāroto drēbi. Pie tam vēl Dievam tic.
Es no Latgales esmu un mums tur ir citādākas attiecības ar to pasauli nekā Rīga .
Noperk ziemas parku , vidējās algas lielumā , lai bērns priecīgs un iet rukāt tālāk maizei.
Kad tu reali no malas realitāte to redzi... Tev negribētos taisnību gaismā pacelt , lai mazāk ir šādu situāciju!?
Vinai ir vairāki K sekotāji, lai jau ir... ir kas māk sērfot netā, bet ir kas nemāk. Es tik lai sanāk... Man citas intreses , un tajās intreses arī ar sirdi un dvēseli eju. Bet nu Hallooo....
Jums darbs ir? Jums liekās tas ir Ok!?
Un šis velns jau neapstājās, turpina runātu sūdu.. un auditorija ir 13+. No kurienes bērnam nauda!? Bet trends tak ir... un bērnam gribas tak... Un vecāki tik strādā , bet Elīna tik dir**.
Es domāju , ka pareizi vien ir ka gaismā cel... pietiks jau azēt tautu. Un cik es sapratu, ka Elina pati sāk karu pret Kristīni lai attaisnotu atkal savas darbības , un Kristīni pataisītu vainīgu vinas problēmās. Tik īsti nesaprotu kā!? Vinai parādi vairāk nekā dzīves saprašanas, vina grib lai Kristīne vinai grāmatvedību ievieš!? Kases žurnālu aizpilda🤷🏾♀️
Bērnudārzs no Elīnas puses, var tak vnk savest kārtību, pajautāt kārtējos ziedojumis no Vēsts un sākt jaunu lapu. Bet laikam nezin kas ir kārtība( kārtība skapī, kārtība galvā).
Es vairāk pētu vinas biznesu no cita skata punkta , jo mani skar religija. Nu meitenes, .... man vnk trūkst komentāru cik bezkaunīgi tas viss ir. Bet mans mērkis nav vinu nogremdet , bet gan palīdzēt...
Laiks rāda visu...
un es domāju Kristinei to nevajag, savukārt, Latvijas mazajām to vajag un pēc iespējas vairāk pasargāt no šāda veida psihologiskās ietekmes. Jo manos laukos, silikona tēma ar vairs nav sveša. Un piemēru nem no šīm četrām klūdam,( krūtis, lūpas) nevis no kvalitatīva darba.
Skumīgi...
Slavu!?
Man liekas , ja Kristīne gribētu slavu vina iedziedātu TikTok. Vina ir glīta, talants arī ir ja reiz šovā piedalijās... mūsdienās slavu var atri dabūt. Neticu ka mērkis ir tāds. Tas vairāk izklausā pēc Elīnas līmena, drāmot un tēlot. Miss Latvija