es nevarēju klausīties kā viņa visu laiku slavē sevi, savu ēdienu, savu izskatu, savu vīru. Kaut kāda slima apsēstība. Nē nu labi jau ka pašai patīk. Bet kad beigās pateica ka viņas ēdiens ir vnk bomba, tas man visvairāk iztracināja. Taču nejau viņai jāvērtē savs ēdiens. Un prieks, ka Zane vinnēja. Andris, jā lecīgs, nedaudz. Man liekas, ka viņš vnk sadzēries, pēc sasvīdušās sejas spriežot. :Dkarrrrla_1 @ 22.10.2020 20:05Man šķiet Elīnai nebija nekāda vaina. Neizdarīja neko apkaunojošu, drīzāk tas bārmenis man krita uz nerviem, nevis viņa.
Lindaperla @ 22.10.2020 20:12es nevarēju klausīties kā viņa visu laiku slavē sevi, savu ēdienu, savu izskatu, savu vīru. Kaut kāda slima apsēstība. Nē nu labi jau ka pašai patīk. Bet kad beigās pateica ka viņas ēdiens ir vnk bomba, tas man visvairāk iztracināja. Taču nejau viņai jāvērtē savs ēdiens. Un prieks, ka Zane vinnēja. Andris, jā lecīgs, nedaudz. Man liekas, ka viņš vnk sadzēries, pēc sasvīdušās sejas spriežot. :D
jā viņas vakarā jautājums Edgaram- kādam cilvēkam ir jābūt lai tev es iepatiktos?!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Enazenaz @ 22.10.2020 23:02Man arī nelikās, ka raidījumā būtu bijis kas tāds, par ko Elīnu būtj jāapceļ :D
Jā, dumja viņa ir, bet kurš ir noteicis to vadlīniju, pēc kuras tad cilvēks skaitās gudrs? :D Ir cilvēki ar milzīgu vārdu krājumu un pilnīgi dunduki :D
Varēja just, ka šova veidotāji grib Elīnu ielikt kā tādu mazu muļķīti tur, par ko citi pazirgotos.
Beeeet-vai man vienai likās, ka Elīnai simpatizēja Edgars? Nu ķermeņa valoda nodeva :D
cutiecutie @ 22.10.2020 23:27Es atkal pamanīju kā Elīna vienīgā pie visiem (izņemot Andri) ar tukšām rokām ieradās. Tieši Edgara vakarā varēja labi pamanīt, cik neveikli, kad tukšas rokas un ciemos atnākusi?
Lindaperla @ 22.10.2020 21:39Ja viņa tiešām būtu tik laba kā sevi slavē tad tik daudz sūdzību nebūtu. Iedomīgs cilvēks apsēsts ar savu seju un popularitāti.
Maxxxiii @ 22.10.2020 23:32
Tiesi pie Edgara viņa ieradās ar kasti, kur esot iekšā visāda veida saldumi.