Amber @ 03.09.2020 23:45
Neliela viela pārdomām....
Visa šī troļļošana ir “fun and games” kamēr iznākums var izrādīties ļoti bēdīgs. Cik tādi gadījumi pasaulē jau nav bijuši kad cilvēki līdzīgā situācijā ņem un izdara pašnāvību. Jūs taču redziet, ka Elīnai nav tas augstākais pašvērtējums pasaulē, tāpēc arī kompensē ar visiem filleriem, silikoniem u.c. plastmasiem.
Pieņemsim, ka tās lupatas arī ir Bangladešā šūti mēsli ar milzīgu uzcenojumu un klientu serviss arī tur ir pilnīgs tirgus. Izlasījāt atsauksmes, nolēmāt tajās lamatās neiekrist un neko no viņas nepirkt, punkts! Kāpēc jums gadiem ilgi viens cilvēks ir emocionāli jāizvaro? Vai tad viņa jums ar varu liek uz sevi skatīties un kaut ko no tās bodes pirkt?
Pilnībā piekrītu. Tas, kas darās konkrēti šajā diskusijā, ir kaut kas briesmīgs. Labi, var jau dalīties atsauksmēs, bet, tiklīdz aiziet tik tālu, ka atklāti ieņirdz par citu cilvēku izskatu un tuvplānā pievelk katru krunciņu un izsmej katru nepilnību, man rodas tikai viens secinājums - tādiem cilvēkiem pašiem savas dzīves nav. Vai arī ir, taču tā ir gaužām skumja, jo es vienmēr esmu uzskatījusi, ka pašpietiekamiem, laimīgiem cilvēkiem nav ne laika, ne vajadzība smieties par citu izskatu, ķidāt citu dzīves un attiecības. Un vēl tas, ka, šķiet, daudzām aktīvākajām diskusijas dalībniecēm iekšā ir kaut kāds, atvainojos, bābisms. Kā tām vecenēm, kuras lielos sieviešu komentāros viena otrai aiz muguras klačojas un tenko, un baumo par visu - par to, kāds kurai vīrs un bērni, cik Maijiņai vīrs pelna, kā Astrīdas vīrs dzer, kādi Ieviņai kaķa nospalvoti svārki vai kādas Guntiņai krunciņas ap acīm. Šajā diskusijā tas bābisms izpaužas visā tā krāšņumā - pieaugušas sievietes, dzerot rīta kafiju, 600+ lappušu garumā vārās un vārās par vienu personu un tās dzīvi. Tiešām žēl, ka nav tāda iespēja redzēt, kas slēpjas aiz visiem tiem profiliem. Kāda nu kura izskatās, kāds kurai vīrs, kāds kurai augums, kāds kurai bizness vai kāds kurai apģērbs skapī. Un, protams, tiklīdz uzrodas kāds, kurš atļaujas izteikt viedokli, kurš šīm bābām nepatīk, tā uzreiz tas cilvēks ir vai nu Elīna vai kāds, kuram pavēl vākties ārā no šīs diskusijas, jo, šeit, redz, drīkst tikai nomelnot, apņirgt un izsmiet.
Ja godīgi, man drausmīgs kauns par tādām sava dzimuma pārstāvēm. Un galvenais, ka lielākā daļa pat nesaprot kā pašas izklausās no malas. Ja te daudzām patīk apsmiet Elīnas gramatiku vai intelektu, tad, ziniet, paskataties labāk pašas uz savu intelektu no malas. Man jums ir sliktas ziņas.
Visu gaišu!