Nereala001 @ 02.09.2020 18:54
Tieši tā. Mēs arī dosimies. Taču ne visiem ir brīvs laiks ⌚
Kā arī veikals neatrodas pašā centrā. Darbiņš un laiki tomēr arī ir individuāli. Vienai braukt negribas. Došu zini kas un kā. ? Doma ir ierakstīt video.
Pieneņkūka @ 02.09.2020 19:15
Es domāju, ka ar visu kameru dzīs ārā un tad attaisnosies, ka veikalā filmēt nevar.? Kaut gan, ja paspēj kaut vai šo to iefilmēt no balagāna - kaut vai dzīšanas ārā domāju, ka tas arī būtu materiāls un pretī var vienmēr atbildēt, ka Sauliete filmēja viņas veikalā storijus un viss ok...
Nereala001 @ 02.09.2020 19:54
Ir taču mazāks go pro kameras man tāda ir tikai nav go pro
Bet gan sūtīta no amazon.com, ierakstījām un skatījāmies ko aukle dara ar mazo brāli, jo pamanījām, ka viņš sāk raustīt valodu un beigās izrādījās, jā aukle sit mazo, protams, iesniegums policija utt. Kamera ir ļoti maza un ir mikrofons, var kaut vai matos ielikt, pilns alieexpres ar tādām un kvalitāte laba.
Scandinavian @ 02.09.2020 20:25Nu nofilmēsiet un?
Kaut kā neticas, ka ir būts, izdomāta situācija, lai te būtu par ko pacepties. Ja jau tur tāda mutīga draudzene bija, kurai patīk par visu iesmiet, domāju, ka situācija būtu risināta savādāk.
Stāstnieks @ 02.09.2020 20:40
Pareizi darija , ka samierinājās un aizgāja. Nejau viñas lamāties tur atnāca, bet gan novèrtèt patiesu situàciju ar savàm acīm. Kā Tu iedomājies kà vajadzèja situàcijai noritèt, ja personàls saka , ka tàda akcija nepastàv ? Lamàties un nokrist Elīnas “dirsèjas” līmenī. Aizgàja, nopirka, vīlàs un vairs neatgriezīsies. Pareiza attieksme šajā gadijumà.
Un labi, ka padalijàs arī. Tagad vèl vairàk meitenes tiek aicinàtas izvèrtèt šo kantori , un pasargàt viena otru no mantkàrīgiem “ Dievticīgiem “ komiksa personāžiem. ?
Mazaa_saulite @ 02.09.2020 23:32Šausmīgi iekrita acīs.
zanzanzan @ 02.09.2020 22:50
Nu nē! Ja šāda akcija ir bijusi izsludināta un esat ievērojušas noteikumus, lūdzu-lai tikai Kalendža-*ujendža zvana augšā īpašnieces kundzei! Neviens aiz mēles neraustīja, dāvanu pati piesolīja :D
Kas tā par modi raudāt internetā un stāstīt, ka nē-nekad, nekad neatgriezīšos. Bļin! Pastāvat uz savām tiesībām!
Nereala001 @ 03.09.2020 07:40
Nu ne mēs brauksim prasīsi kāpēc tā jo čeks ir 28 Augusts un arī story screen kur sola dāvanu.
Vienkārši es neesmu trača cēlāja es tādas situācijas jūtos neērti,es tā nemāki ka citi. Turklāt draudzenei pienākas dāvana. Aizbrauksim uz turieni došu ziņu. Rīt mēs braucam uz veikalu.
Candycane @ 03.09.2020 10:42https://failiem.lv/u/wncx8qjc
Kā var staigāt tādā maisā un ar tādu šķību nošuvumu
Mazaa_saulite @ 02.09.2020 23:32
Mazaa_saulite @ 02.09.2020 23:32
paga, kāda atškirība kur pircēji atradăs pie kases uz kases vai zem kases, ja klients atnăk un atstāj savu naudu lai saņemtu solītās balvas, tad tam solītājam kaut ar zobiem sakostiem ir jāpilda solījumi....Katz @ 03.09.2020 13:34
Glupā interneta raudātāja?
Ja jūs abas netirinātos pie kases un būtu sevis cienošas sievietes - nebūtu apčakrētas, lai gan tas, ko sarakstiji ir pārāk provokatīvs, tādēļ neticu ne vārdam. Katrs redz to, ko grib redzēt. Un kā vēl patīk sapušķot. Visādas aitas pavelkās un domā - ak, vai cik slikti tur pie viņiem veikalā, nē, slikti ir tikai tajās galvās.