turkishpupi @ 11.11.2024 21:26paturpinot par didras plikpaurību ?27.maijs
https://failiem.lv/u/jnvg8qajr8
riitarosme @ 11.11.2024 13:30
Man ari pec tas inteverijas pie Virsnites palika iespaids, ka šai savienībai nebus lemts palikt kopa lidz nave mus skirs. Nauris atstaja tadu dzilaku iespaidu. Domaju, ka vins lieliski saprot, ka ar Elinas “popularitati/haipu/stulbumu”, vins var uzbuvet sev nakotni. Vins vel ir jauns, vel pamucisies par ao lupatu biznesu, satiks pareizos cilvekus un pec 5 gadiem jau rubis biznesu un maces so sapelnito naudu likt lieta pareizaja virziena. Man skiet, ka tiklidz vins bus naudu sapludinajis pareizajos biznesos, bus pieaugusaks, tad vins sev blakus gribes milosu sievieti un mierigi gimeni.
Busim reali, didrihsone vel cik gadus focesies? Maximums 5us. Un ko tad?
turkishpupi @ 11.11.2024 21:26paturpinot par didras plikpaurību ?27.maijs
https://failiem.lv/u/jnvg8qajr8
riitarosme @ 11.11.2024 13:30
Man ari pec tas inteverijas pie Virsnites palika iespaids, ka šai savienībai nebus lemts palikt kopa lidz nave mus skirs. Nauris atstaja tadu dzilaku iespaidu. Domaju, ka vins lieliski saprot, ka ar Elinas “popularitati/haipu/stulbumu”, vins var uzbuvet sev nakotni. Vins vel ir jauns, vel pamucisies par ao lupatu biznesu, satiks pareizos cilvekus un pec 5 gadiem jau rubis biznesu un maces so sapelnito naudu likt lieta pareizaja virziena. Man skiet, ka tiklidz vins bus naudu sapludinajis pareizajos biznesos, bus pieaugusaks, tad vins sev blakus gribes milosu sievieti un mierigi gimeni.
Busim reali, didrihsone vel cik gadus focesies? Maximums 5us. Un ko tad?
Mashka Kakashka @ 12.11.2024 07:30
Tā lūpa! ? Briesmīgi! Viņai gan krūtis līdz zodam, gan lūpa līdz zodam.
smūtijs @ 12.11.2024 10:10
Es nesaprotu, kā var būt tik liela vienaldzība par matiem un to šausmīgo stāvokli, esot sievietei. Ilgi čolkas un pieadzētie mati vairs nespēs palīdzēt to noslēpt.
jā,un tās lūpas tādos kā kunkuļos, visa seja sačakarēta, tā ir,kad grib visu pa lēto😥Mashka Kakashka @ 12.11.2024 07:30
ņurim vairāk matu kā didrai😆Mashka Kakashka @ 12.11.2024 07:30
Kotulūr @ 12.11.2024 11:32Blje vip biļete 270 eiro vai cik tur. After party varēšot sēdēt ar viniem. Blje tā duņka sevi pārāk augstu vērtē, nolaidies no mākoņiem cirve
sūds par lūpu, bet tas plikais plesis 😳Mashka Kakashka @ 12.11.2024 07:30
es nesaku ,ka kāds spiež pirkt. Es rakstu par tām cenām vispār kopumā. 🤦♀️Bubuu @ 12.11.2024 11:59
Nevienu jau nespiež pirkt. Ja kāda tiešām to pērk, tad tas ir cilvēks, kuram vajadzētu smadzenes izskalot.
Kotulūr @ 12.11.2024 13:07es nesaku ,ka kāds spiež pirkt. Es rakstu par tām cenām vispār kopumā. ?♀️
pasākuma ievads varētu būt tāds, kā visos videoklipos :). Stāv apenēs ,pagorās un velk virsu drēbes.:) nav par ko Didra par ideju, noteikti izmanto. Es zinu, ka tu šo visu lasi :*Hmmm1 @ 12.11.2024 13:17
Nu viņas biļetes cenas ir kosmoss. Misis didra stāvēs ar saviem turku pupiem un stāstīs par Dievu u.t.t.
Es pat uz viņas pasākumu neietu, ja viņš būtu pilnībā bezmaksas :D
Kamēr pats iemācīsies gatavotKotulūr @ 12.11.2024 13:06Līdz cik gadiem Džeisons zīdīs piena maisījumu? 10 ,11?