amoreamore @ 05.01.2024 19:59Nez lemon gym pašiem liekas ok, ka viņu reklāmas baneris filmē fckn ģērbtuvēs un dirš kko klientiem?
Skat. Ietekmeles pēdējo storiju.
cory @ 05.01.2024 19:36Didrihsone savas 30% atlaides sauc par “Līdz klinķim nolaistām cenām” ? Kas ir kliņķis? Durvju rokturis? ?
Esmu Elīnu redzējusi supertuvu. Lai man piedod, ka tā saku, bet es centos neizrādīt šoku sejā - tā sejas āda ir vnk drausmīga, te ir burtiski otrā seja ar biezu kārtu tonālo, milzīgas skropstas un uzacis izsita vispār korķus... Negribu pat apdirst izskatu, bet jebkura, kura redzētu viņu tuvplānā, saprastu, ka pilnīgi jebkura latviete tiešām uz šī fona ir ļoti skaista. Ja šādi gāž sev visu virsū, manuprāt, tur ir kompleksu okeāns...katetrina @ 05.01.2024 18:35Te viena rakstija ka Elīnas izskatās labāk kā vidējā latviete.Rakstu autore mucā augusi pa spundi barota, ja viņai liekas didrenes izskats labs- sorry.Vidējā latviete 100% skaistākas.☺️Tā sevi nolaist 26. gados ir īpaši japacenšas, didrenei tas izdevies uz visiem 100. Kura savos 26.g gribētu izskatīties kā priekmājas aizkavējusies “mēbele” tā uz 50.g
Raksta autore, ja tā nav pati didrene varētu paskatīties dzīvē ne tikai iinstagramā kur ir zem patsmit filtriem,toč sabītos ( pārmālēta, sažuvusi vecene. Mūžigi saviebusies, sapūtusies. Slimīgs tievums, ādas tonus kā manai omei.Tur nav ne smakas no skaistas pašpārlicinātes sievietes. Tur ir pārmālēta, kompleksaina rozine.
es gan ticu, ņemot vērā, cik viņa vulgāra ir un kā ar Nauri runā. Turklāt ne viena vien ir teikusi par viņas replikām, kad kāda, kas neatbilst viņas standartiem, ienāca veikalā. Neviens nebolītu acis, ja viņa nefilmētu storijus ģērbtuvē.cory @ 05.01.2024 20:46
Es kaut kā sliecos domāt, ka šis ir izdomājums. Didra un pilnīgi svešam cilvēkam pateikt "ko boli acis"? Viņa taču līdz ko nolaižas kameras kļūs par anti-sociālāko cilvēku pasaulē. Pašas taču šeit forumā esam apspriedušas, ka Didra nemāk ar cilvēkiem īstajā pasaulē komunicēt un izvairāks no saskarsmes ar tādiem cilvēkiem, no kā viņai nebūs nekāda labuma. Vai tik pat te nebija rakstīts, ka līdz ko Didra ierauga klientu ienākam veikaļa, tā nolien prom no zāles.
cory @ 05.01.2024 20:46
Es kaut kā sliecos domāt, ka šis ir izdomājums. Didra un pilnīgi svešam cilvēkam pateikt "ko boli acis"? Viņa taču līdz ko nolaižas kameras kļūs par anti-sociālāko cilvēku pasaulē. Pašas taču šeit forumā esam apspriedušas, ka Didra nemāk ar cilvēkiem īstajā pasaulē komunicēt un izvairāks no saskarsmes ar tādiem cilvēkiem, no kā viņai nebūs nekāda labuma. Vai tik pat te nebija rakstīts, ka līdz ko Didra ierauga klientu ienākam veikaļa, tā nolien prom no zāles.
Yololo @ 05.01.2024 21:14es gan ticu, ņemot vērā, cik viņa vulgāra ir un kā ar Nauri runā. Turklāt ne viena vien ir teikusi par viņas replikām, kad kāda, kas neatbilst viņas standartiem, ienāca veikalā. Neviens nebolītu acis, ja viņa nefilmētu storijus ģērbtuvē.
Biezlape @ 05.01.2024 16:06
Tu neko nesaproti! ?Tāpēc jau tuvojās tam miljonam jo ēd vienu mandarīnu, salūtu lūr ap stūri, un Parīzē dzīvo ūķī. Matus nemazgā, šampūns dārgs, ūdens dārgs, nopērk pūderi visai ģimenei, pakaisa sev galvā, Džeisonam dibenā, viss pietiek?. Taupība un ekonomija!! Un būs Tev miljons!
Yololo @ 05.01.2024 21:14es gan ticu, ņemot vērā, cik viņa vulgāra ir un kā ar Nauri runā. Turklāt ne viena vien ir teikusi par viņas replikām, kad kāda, kas neatbilst viņas standartiem, ienāca veikalā. Neviens nebolītu acis, ja viņa nefilmētu storijus ģērbtuvē.
MartaElza @ 05.01.2024 20:46
Kāds varētu pačekot ko viņa tajā zālē tur dara. Trenere bija tikai pirmajā reizē pirms brauciena uz Ēģipti?
Komati tur ir mazākā bēdaBumbule @ 04.01.2024 18:41
Izglītība mums nav vajadzīga. Tik garš posts, bet komatus salikt nemākam.
https://failiem.lv/u/f7gg8k6s7q
Man pilnīgi po, Didrihsons vai kāda fane, bet iemācies rakstīt...Dabuabi @ 04.01.2024 19:37Nelaimīgās sprāgoņas,skauģes,nevarat atļauties neko..sēžad divanos un skubinat savas pakaļas!!!!
Nelaimīgās vistas,vistu (Dzēsts)...
Peļņa aug? Ir pierādījumi?Danuta @ 05.01.2024 15:02Diidrhsoniem bizness iet uz augšu un apgrozījums tikai aug. No viņiem cilvēki var mācīties mērķtiecību un degsmi. Tāpēc arī viņi ir sasnieguši vairāk kā vidējais latvietis. Dzīvoklis ir nopirkts bez kredīta, tāpat kā Ventspils dzīvokļi. Veikals arī ir ar peļņu. Un ja būtu nelikumības, tad veikals sen būtu aiztaisīt ciet. Elīnas izskats un svars ir gaumes lieta, bet viņa izskatās labāk kā vidējā latviete.
Varat dirst cik gribat, bet viņiem viss izdodas. ?