Nauri, tas Tu?dzestaislietotajs @ 01.01.2024 16:06tev ta vina besii, ka tu esi izsekojusi lidzi katrai mazakajai detalai? ka tam vispar ir laiks?
Aliiisseeee @ 01.01.2024 19:04Nauri, tas Tu?
Tikai šis nebija spontāni bet plānoti. Un spontāns ceļojums ar mazu bērnu, aukli un operatoru? Nesmīdini. Un vēl jo vairāk nesmīdini, jo Elīnai slikti ir visos ceļojumos. Pēdējo 2 gadu laikā nav bijis ceļojums, kur vairāk būtu pozitīvā kā negatīvā. Turklāt lokacijas iet uz riņķi. Ja tu jau ento reizi brauc uz vienu un to pašu vietu, kas vēl var pārsteigt?dzestaislietotajs @ 01.01.2024 15:57nu un kapēc nevar spontani braukt neplanojot ceļojumi?
Pieņemsim, ka viņiem vairāk naudas makā. Bet vai laimīgāki par lielāko daļu forumnieku? Ļoti šaubos.dzestaislietotajs @ 01.01.2024 16:03tik stulbi ka maka vairak naudas dienas beigas viniem oar tevi tapat ir
amoreamore @ 01.01.2024 18:15
Nu, par šo jāpiekrīt. Mums, godīgajiem nodokļu maksātajiem un tiem, kas nemuhļī, visa nauda ir uz konta nevis makā. :)
Kā Tu zini cik, kurai no mums ir nauda?
Man labāk ir mazāk naudas, bet vairāk smadzeņu.
Ivy Blanks @ 01.01.2024 19:26
Tā taču ir Jelgavas Elīna. Te jau par to bija runāts.
KrūzīteDūzīte @ 01.01.2024 21:04
Un ko tad tev dod tas smadzenes???? ja nauda ta nav??
amoreamore @ 01.01.2024 21:32Ko tā didrene ir sakurījusies? Mēnesī uzturēt viņas profilu maksā 100% vismaz 5K eiro. 60K gadā. Ko viņa murgo?
Elīnai viela pārdomām, ko viņa ir izdarijusi dažām foruma lietotājām :Dāboliņš @ 01.01.2024 21:14
Ir ir tā stulbā Jelgavas blozga Eļina..
Lkm naudas nav un to hrenaju ballīšu ,kad privāts profils uzlikts,kaunas ,ka naudas nav,nekā nav tai dzērājai,kauns rādīt savu nošpricēto rožu!
Sēdi savā garlaicīgajā ig un dzer stūŕī viena mājās,draugu ar tev nav.??neglītā betija.
svētāmāte18 @ 01.01.2024 21:36
Viņiem nav kaut kādas gada atkaites jānodod ? Jo arī tas video par pavadīto gadu, ka bijuši 8 valstīs vet tas viss darba dēļ. Un tagat arī kaut ko vāvuļo par ig konta uzturēšanu. Melos VID un kā pierādijumus saviem meliem sūtīs bombīgos storijus un reelus.
amoreamore @ 01.01.2024 22:13
Jānodod gada pārskats, bet viņi jau nevAr vienkārši ierakstīt “bijām astoņās valstīs, konta uzturēšana maksā 5k, nagi maksā 2k utt.” Tas viss taču ir jāpamato ar čekiem, līgumiem utt. Gribētu redzēt kā didrene izdevumus par aukli ieraksta attaisnotajos.
šada situacija veidojas ģimenes kur nav vienādu uzskatu par naudu.Viens ir tēretājs, otrs taupītājs.Un tādu domāšanu grūti pārlauzt.Var viens otram kautkā piekāpties dažās lietās.amoreamore @ 01.01.2024 21:18
Kur es teicu, ka man nav naudas? Teicu, ka ja man jāizvēlas, tad labāk, lai man tās ir mazāk nekā lakšarī ģimenei, tikai lai smadzeņu vairāk. Taču ņemot vērā viņu bomžu ceļošanu un kapeikpišanu - man naudas ir daudz vairāk. :)
dzestaislietotajs @ 01.01.2024 15:57nu un kapēc nevar spontani braukt neplanojot ceļojumi?