Noteikti tur varētu sarunāt par tām gultiņām uz vietas...Yololo @ 19.11.2023 11:33bookingā paskatoties konkrēto viesnīcu, bērnu gultas nav pieejamas.
Roze sarkanā @ 19.11.2023 11:28rezervējot viesnīcu, bērnu vultiņu par papildus samaksu varēja pasūtīt, bet didriķiem neviens nepateica....idioti
kāda vēl ceļojumu gulta, ja fotogrāfei nav vietas sporta apaviem. Tur visi koferi pilni “augstās līmeņa” šmotkām. Bērnam pat neviena rotaļlieta nav.elkonis @ 19.11.2023 11:49
Mājās tāpat gultiņas nav normālas, viņiem jau vienalga. Ja bookingā nav tādas opcijas, tad var jau paņemt ceļojumu gultiņas. 21.gs mums viss tāds ir. Ka tik Dž neiedzīvojas stājas, muguras un bla bla bla problēmās no gulēšanas uz cieta dīvāna.
Yololo @ 19.11.2023 11:52kāda vēl ceļojumu gulta, ja fotogrāfei nav vietas sporta apaviem. Tur visi koferi pilni “augstās līmeņa” šmotkām. Bērnam pat neviena rotaļlieta nav.
:Delkonis @ 19.11.2023 12:01
Ak pareizi, runa taču ir par Didrihsoniem. Ko tad es te sasapņojos?
Viņš mājās arī guļ dīvānā, nevis savā gultiņāmagdalena333 @ 19.11.2023 12:11Cik Ēģipte, attiecīgā viesnīca ir bērniem draudzīga vieta, ja pat nespēj piedāvāt bērnam gultiņu? Es tomēr gribētu domāt, ka recepcijā tomēr kaut vai par papildus samaksu var dabūt gultiņu. Ja ne, tad sorry, bet manā skatījumā sūdīga iestāde, es nespēju iedomaties braukt uz divām nedēļām un ņemt katru nakti bērnu blakus, pēc tam atgriežoties mājās vēl nāktos cīnīties ar to, ka bērns vairs negrib gulēt savā gultiņā. Bet pieļauju, ka šeit ir drīzāk, Didriem, ja nav, tad nav neies jau prasīt vai papildus maksāt, lai tad Džeisons guļ kur pagadās.
Ekhoo @ 19.11.2023 14:13Vai Elīna pati spētu atbildēt kāpēc tie riekstiņlegingi ir atkal jābildē Ēģiptē, ja pirms pusgada tik bildēti Dubajā?
Un ar ko tieši atšķiras šīs bildes? Ja abas ir bildētas kur fonā ir gaišas ēkas, sienas? Nu tas fona taču VISPĀR nav redzams. Saprastu nobildētu tos legingus un fonā piramīda. Bet nē. Tās bildes visas ir pilnīgi vienādas, vienalga kur bildētas. Tam absolūti nav nekādas jēgas.
Viņi tajos ceļojumos brauc tikai tāpēc, ka tad storijiem ir augstāka statiska un viss. Jo tā vnm ir-ceļojumus vairāk skatās.
nomierinies, Markitanesauliiite.paula @ 19.11.2023 14:29Interesanti kapēc šajā braucienā aukle nebija paņemta līdzi
Ekhoo @ 19.11.2023 14:13Vai Elīna pati spētu atbildēt kāpēc tie riekstiņlegingi ir atkal jābildē Ēģiptē, ja pirms pusgada tik bildēti Dubajā?
Un ar ko tieši atšķiras šīs bildes? Ja abas ir bildētas kur fonā ir gaišas ēkas, sienas? Nu tas fona taču VISPĀR nav redzams. Saprastu nobildētu tos legingus un fonā piramīda. Bet nē. Tās bildes visas ir pilnīgi vienādas, vienalga kur bildētas. Tam absolūti nav nekādas jēgas.
Viņi tajos ceļojumos brauc tikai tāpēc, ka tad storijiem ir augstāka statiska un viss. Jo tā vnm ir-ceļojumus vairāk skatās.
Sadolina @ 19.11.2023 14:32Man ausīs “griežas” viņas “ Neparesnina, paslaidina”. Godīgi cik no Jums visām izvēlas drēbes pēc šiem nosacījumiem?
Dianiite @ 19.11.2023 15:53
foršak ir apvienot ceļojumu un turpinat stradat nebis atstat uz pauzes darbu, ne ? kapec to nedarit?