Gan jau tās pašas delikateses un augļu serviss. Fuj uzņēmumiem par šādu negodīgu sadarbību #patipati.elkonis @ 16.11.2023 14:04tādu pasākumu rīkos 2-4 reizes gadā, nu nu. kurš viņu tik bieži sponsorēt taisās?
es nedomāju, ka tādi apjomi ar delikatesēm tiek sponsorēti par brīvu. Drīzāk laba atlaide tiek iedota apmaiņā pret reklāmu, tāpēc arī liek, ka pati pirka. Un par to telefonu tas pats, ja jau Nauris pats pirka, tad kāda velna pēc menedžere personīgi pasniedza? Gan jau atkal atlaidi dabūja.CallMeAnnika @ 16.11.2023 16:05Gan jau tās pašas delikateses un augļu serviss. Fuj uzņēmumiem par šādu negodīgu sadarbību #patipati.
Drīzāk, ko viņa jaunu pastāstīs katrā pasākumā 2-4 reizes gadā, ja viņas dzīvē nekas nenotiek, kā tikai bildēšanās un lupatas? Aizmirsu, ir taču vēl benzīntanku un Lidl apskati ārzemēs.
KrūzīteDūzīte @ 16.11.2023 16:49Riekstinlegingi?♀️
Ar 5€ atlaidi 23€ tagad?
Bez atlaides tad 28 sanak???
Tur ir jabut reali kautkadai Nike kvalitatei tiem legingiem pa tadu naudu?
Teju 30 par legingiem??? Bezbrenda bezvārda legingiem? Pilnigi nagi niez nopirkt un aptaustit?
EV @ 16.11.2023 18:07Džeisonu arī diez ņems līdzi vai atkal pametīs uz pusmēnesi novārtā?
KrūzīteDūzīte @ 16.11.2023 16:49Riekstinlegingi?♀️
Ar 5€ atlaidi 23€ tagad?
Teju 30 par legingiem??? Bezbrenda bezvārda legingiem? Pilnigi nagi niez nopirkt un aptaustit?
tos legingus var pasūtīt shein😂KrūzīteDūzīte @ 16.11.2023 16:49Riekstinlegingi?♀️
Ar 5€ atlaidi 23€ tagad?
fakeLoreenijatatoo @ 16.11.2023 21:2928333462
29944391.
Didrihsonu personīgie nr,iedeva darbiniece.??
Fanītes var rakstit.
ja kāds tiešām izveidoja tos nr un whatsapp salika viņu bildes,tad tu galīgs čauYololo @ 16.11.2023 21:42fake
es vairs ne par ko nebrīnītos. Intereses pēc paskatījos vai varētu būt īsti, ne ar nodomu rakstīt, whatsapp nemaz nav šiem numuriem. Attiecīgi tiešām kādam cilvēkam uzmanības trūkums. Lai nu kā viņi nebesītu, pat ja tie būtu viņu numuri, nu nav jāliek publiski. Gribi izlādēties, uzraksti uz tauriņa whatsapp kas ir publiski pieejams. Sviestsgribuiemestkapeiku @ 16.11.2023 21:45ja kāds tiešām izveidoja tos nr un whatsapp salika viņu bildes,tad tu galīgs čau
Yololo @ 16.11.2023 21:50es vairs ne par ko nebrīnītos. Intereses pēc paskatījos vai varētu būt īsti, ne ar nodomu rakstīt, whatsapp nemaz nav šiem numuriem. Attiecīgi tiešām kādam cilvēkam uzmanības trūkums. Lai nu kā viņi nebesītu, pat ja tie būtu viņu numuri, nu nav jāliek publiski. Gribi izlādēties, uzraksti uz tauriņa whatsapp kas ir publiski pieejams. Sviests
ir abiem whatsapps un Elīnai ir arī telegrams. Nauri gan nerāda un whatsapp Elīnai rāda no 2016.🤫latvjubarbija @ 16.11.2023 21:52
Man rādās abiem whatsapp, Naurim "whatsapp business"