Naomi* @ 14.11.2023 12:46
Šis ir ļoti pārspīlēti- pati neesi bijusi, bet viedoklis ir!
Es pie šī ārsta esmu bijusi divreiz, dažus mēnešu atpakaļ, neko tādu viņš man nepateica- jā, ļoti tiešs, bet neko aizvainojošu vai raudāšanas vērtu nedzirdeju.
Pārbaudes ārkārtīgi sāpīgas, lai saprastu par tiešumu- man tik ļoti sāpēja, ka kliedzu, viņš pajautāja :”Jūs gultā arī tik skaļa esat?” Es sasmējos, par tādu jautājumu, varbūt jutīgāka dāma par tādu jautājumu raudātu… tomēr tas neizklausās reāli ? Man patīk viņa tiešie jautājumi, neesmu no jutīgajam.
tādas ir viņa metodes un daudzām viņš ir palīdzējis tā kā neviens cits. Ne tevi,ne citu kāds spiež tur iet. Ja sievietes negribētu un neticētu neviena tur neietu un nemocītos. Ja man būtu tāda problēma es tad labāk vienkārši samierinātos,ka nebūs man bērns,bet man,tev un citām nav nekādu tiesību nosodīt vai saukt par izmisušām sievietes,kuras grib tikt pie bērna tik ļoti,ka ies elles mokām cauri.u.604737e44a238 @ 14.11.2023 14:53
Tas NAV normāli! Neviens profesionāls mediķis tā nedrīkstētu izturēties pret saviem pacientiem. Tā ir reāla vardarbība no ārsta puses. Skumji apzināties, ka izmisušas sievietes dodas tur sevi pazemot, lai viens sadistisks preteklis izgāztu savus kompleksus un īstenotu savas perversijas.
gribuiemestkapeiku @ 14.11.2023 15:00tādas ir viņa metodes un daudzām viņš ir palīdzējis tā kā neviens cits. Ne tevi,ne citu kāds spiež tur iet. Ja sievietes negribētu un neticētu neviena tur neietu un nemocītos. Ja man būtu tāda problēma es tad labāk vienkārši samierinātos,ka nebūs man bērns,bet man,tev un citām nav nekādu tiesību nosodīt vai saukt par izmisušām sievietes,kuras grib tikt pie bērna tik ļoti,ka ies elles mokām cauri.
nu kā jau minēju,es nekad ne par ko pie tāda nedotos. Bet ja kādai tas liekas pieņemami,tad tā jau viņu problēmau.604737e44a238 @ 14.11.2023 16:24
Nevienā brīdī nenosodu sievietes, kas pie viņa dodas. Nosodu tikai šo tā saucamo ārstu. Bet jāsaprot, ka tā IR vardarbība, necieņa un pazemojums, kuram sievietes sevi pakļauj. Un tikai izmisis cilvēks var ko tādu darīt.
Elīna saka, ka dodas uz Teikas Lemon Gym sporta zāli, kur trenējas Nauris ar savu treneri, bet Elvis nemaz tur nedrīkst trenēt, jo nav treneru sarakstā. https://www.lemongym.lv/treneri/acisseJ @ 14.11.2023 16:37Uz fitnesu ar full make up - fine
Un tikai uz 1h ar visu ģērbšanos utt arī fine. Dodu viņai 3 gājienus un viņai būs gana :D
acisseJ @ 14.11.2023 16:37Uz fitnesu ar full make up - fine
Un tikai uz 1h ar visu ģērbšanos utt arī fine. Dodu viņai 3 gājienus un viņai būs gana :D
Dalia @ 14.11.2023 17:03
Tu ko, tiklīdz Elīna saprarīs kā var notievēt ne tikai neēdot un badojoties, bet vēl pēc sporta zāles, no kaifa nezinās kur likties. Viņa tak pēc sporta zāles neēdīs pietiekami, pat ja ne vēl mazāk, lai nepaliktu lielāka, no Elīnas būs tikai kauli.
Hmmm1 @ 14.11.2023 17:22Elīnai vismaz vajag sakārot savu ēšanu un tad tikai sākt iet uz sporta zāli!
+ Un ja Elīnai treneris sastādīs arī ko šai ēst, tad es domāju knapi 1-2 reizes aizies uz to sporta zāli.
Tak jebkurš var redzēt , ka viņa ir slimīgi tieva un izskatās neveselīga.
Cerams Elīna arī sāks resnēt :Dgribuiemestkapeiku @ 14.11.2023 17:31Jūs tiešām domājat,ka Elīnā būs izmaiņas no sporta zāles? Paskataties uz ņurixu, tur ir izmaiņas??? resnē tikai
protams, ka netaisīja. Nebūtu tāda žiperīga pēc tam.Everests @ 14.11.2023 14:35viņa bija pārāk priecīga par to, ka pateica, ka nevajag normālu svaru, lai būtu grūtniecība. Bet varbūt viņai to klēpi nemaz netaisīja